4 In evenementen

30 april, signeersessie ‘Het vuur de baas’ bij de Dutch Food School

Het vuur de baas - 3DEven schaamteloos reclame maken voor mijn eigen boek want volgende week is het dan eindelijk zover, dan ligt mijn boek ‘Het vuur de baas’ in de boekhandels.  Om dat te vieren is er op 30 april, bij de Dutch Food School in Luttelgeest een signeersessie en jij kunt daarbij zijn!

Dus zeg de afspraken die al had gemaakt voor die dag af en koop nu je kaartje! Voor 35 euro krijg je het boek, 2 consumpties, barbecuehapjes en signeer ik je boek met een persoonlijke boodschap. Ik schijn zelfs op de foto te gaan met je als je daar behoefte aan mocht hebben 😉

Er zijn maar 100 kaarten beschikbaar dus grijp je kans.

Die dag is ook de officiële opening van de Dutch Food School met een toost door de aanwezige vrienden, familie. Dus dat maken jullie ook mee! Zien we jullie in Luttelgeest?

Inschrijven doe je via deze link.

Dit vind je misschien ook leuk

4 Reacties

 • Reageer
  Peter Steenbergen
  vrijdag, 21 april 2017 at 17:59

  Niet nodig, de dag erna krijg ik het al gratis van je omdat ik de give-away aktie win.

  Maar misschien wel wat voor alle andere die niet gaan winnen.

  • Reageer
   noskos
   vrijdag, 21 april 2017 at 18:38

   En als je hem niet wint heb ik er vast nog wel één te koop voor je 😉

   • Reageer
    Peter Steenbergen
    vrijdag, 21 april 2017 at 23:42

    Als je er dan toch ook nog een krabbeltje van jezelf in zet, dan houd ik je er aan. 😉

    Dit is net even te ver, voor het mooie.

 • Reageer
  Ward
  woensdag, 26 april 2017 at 14:12

  Mooi, ik krijg net een berichtje van post.nl dat er een zending van bol.com is aangemeld. Dan zal je boek hier morgen of vrijdag wel in de bus vallen denk ik zo. Ik ben heel benieuwd!

 • Reageer