144 In Algemeen

12½ Jaar BBQ-NL! Dat moet gevierd! (gesloten)

Vandaag, twaalf en een half jaar geleden verscheen het allereerste berichtje hier op mijn blog. Er is sinds die tijd een hoop gebeurd dus leek het me wel leuk om even stil te staan bij dit heugelijke feit. En om deze mijlpaal te vieren zal er de komende tijd ook het één en ander te winnen zijn. Om te beginnen zo’n heerlijk Noskos Pretpakket, met mijn kruiden, saus, boek en de felbegeerde kruidenshaker. Kans maken op dit pakket? Lees dan snel verder! (De winactie is gesloten en wie de gelukkige winnaar is kun je hier lezen.)

In den beginne….

Mijn liefde voor barbecue begon al veel eerder dan dat eerste blogpostje. Maar met de komst van mijn Weber 57 cm ketel ontdekte ik indirect barbecueën en ging er een wereld voor mij open. Toen ik ook nog tijdens een reis door de VS op Daytona Beach  voor het eerste echte low & slow barbecue at was ik verkocht. Ik wilde die ribs zelf ook kunnen maken. En dus ging ik op zoek naar hoe dat moest.

Omdat ik in die tijd veel op het Virtual Weber Bulletin Board rondhing viel de keuze voor een smoker op de Weber Smokey Mountain Cooker, de WSM. Maar in die tijd hobbelde je niet ‘effe’ naar de Intratuin en gooide je dat ding in je winkelwagentje. Weber Nederland verkocht ze niet omdat er geen vraag naar was. Dus ritselde ik er één via het grijze circuit. Na een aantal weken in afwachting werd dan eindelijk mijn WSM bezorgd.

Bloggen over barbecue

Omdat ik me tijdens het wachten op mijn nieuwe barbecue aan het verdiepen was over de mogelijkheden van dat ding viel me al snel op dat er weinig over low & slow werd geschreven online. Dus leek het mij handig om mijn avonturen en ervaringen met deze barbecue vast te leggen in een blog. Ik had al een bakblog in die tijd, maar het leek me niet handig om dat blog te ‘vervuilen’ met opeens allerlei dingen over barbecue. En dus begon ik, de dag dat mijn WSM hier werd bezorgd, BBQ-NL.com.
Waarom een .com website? Omdat je in die tijd als particulier geen .nl domein aan kon vragen. Als je toen had gezegd dat dit ooit een bedrijf zou worden waarmee ik mijn brood zou verdienen dan had ik je heel hard uitgelachen, dus koos ik voor de .com en BBQ-NL, barbecueën in Nederland.

Veel gebeurd

In de afgelopen 12½ jaar is er een hoop gebeurd. Barbecue is langzaam volwassen geworden, pulled pork vind je tegenwoordig zelfs in de supermarkt. Samen met mijn BBQ partner in crime Frits startte ik het BBQ Genootschap forum en doen we mee als de Sea Side Smokers aan barbecuewedstrijden. Vanuit die wedstrijden zijn mijn NOSKOS kruiden en saus ontstaan. Ik schreef een boek, Het vuur de baas, en artikelen voor diverse bladen. Geef zo nu en dan een workshop en recentelijk is daar YouTube bijgekomen.
Ik hou van nieuwe uitdagingen en experimenteren en zo blijft het nog steeds leuk om te doen. En je moet het leuk houden voor jezelf anders lukt het nooit om 12½ jaar een blog bij te houden.

Bedankt!

Als blogger werk ik alleen, maar gelukkig zijn jullie er. Mijn lezers die reacties achterlaten, commentaar leveren, laten weten dat jullie genoten hebben van een bepaald recept en mijn kruiden en saus kopen. Daar ben ik jullie erg dankbaar voor! En heb je nog nooit een reactie geplaatst hier, op Instagram, Facebook of YouTube, gewoon doen joh! Dan weet ik waar ik het voor doe.

Wie jarig is trakteert!

En om te vieren dat mijn blog 12½ jaar bestaat komen er de komende tijd een aantal leuke acties aan. De eerste doe ik hier waar het allemaal begon, maar er volgen er ook nog op Facebook, en YouTube en misschien ook nog wel op Instagram. Dus volg of like je me daar nog niet, doe dat dan nu alvast dan mis je het zeker niet.

Wat moet je doen om het NOSKOS Pretpakket te winnen? De vaste lezers hier weten het waarschijnlijk al, laat een reactie achter onder dit bericht. Dat mag een felicitatie zijn, een anekdote over BBQ-NL, wat je favoriete recept is, doe maar iets leuks. Dat is alles. Je hebt daarvoor de tijd tot en met zaterdag 16 november middernacht. Op zondag 17 november maak ik dan de winnaar bekend.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

144 Reacties

 • Reageer
  Jan van Duin
  zondag, 10 november 2019 at 20:39

  Van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal Dennis. Bij mij begon het virus ruim 10 jaar geleden. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van mijn Weber kwam ik op internet al gauw jouw website tegen. Sindsdien heb ik je site al talloze malen geraadpleegd. Er staat een schat aan informatie op, ik gebruik het meestal als naslagwerk, maar vaak ook als inspiratiebron. Het is mooi dat je de recepten en achtergrondinformatie zo grondig behandeld, hierdoor breng je veel kennis over en heb ik veel kunnen leren. Leuk dat je tegenwoordig ook filmpjes op Youtube zet!

  Heel erg bedankt, keep up the good work!

  Jan

 • Reageer
  gerben
  zondag, 10 november 2019 at 20:39

  nog geen reactie …

  laat ik dan maar beginnen , hartelijk dank voor je 12,5 jaar inspanning om dit blog levend te houden , ik lees het met veel plezier, maar helaas voor mij is het er de laatste tijd niet van gekomen om alle heerlijke recepten zelf uit te proberen .
  misschien dat het winnen van een kruidenpakket me weer een zetje geeft in de juiste richting ….

 • Reageer
  Alexander westerman
  zondag, 10 november 2019 at 20:39

  Gefeliciteerd, keep it burning!! Altijd lekker bezig, mede door jouw ben ik ook verslingerd geraakt aan de bbq.

 • Reageer
  Joey van Ingen
  zondag, 10 november 2019 at 20:39

  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Door jullie rustige en goede uitleg kan er eigenlijk geen recept mislukken.. door filmpjes op youtube te volgen afgelopen jaar mijn eerste bastard L gekocht en zo verslaafd geraakt dat hij minimaal 2 a 3 keer in de week aanstaat! Mijn favoriet zijn de burnt ends van buikspek

 • Reageer
  Rik van der Elst
  zondag, 10 november 2019 at 20:39

  Gefeliciteerd!! 12,5 is niet nijs. Ik ben er iig heel blij mee. Gebruik met liefde jou mixen van kruiden. Ga lekker zo door… doen wat je leuk vind!

 • Reageer
  Martijn
  zondag, 10 november 2019 at 20:40

  Gaaf Dennis! Gefeliciteerd, dat is een beste mijlpaal! Lees/kijk regelmatig wat van je blogs/vlogs terug, altijd leerzaam. Ga zo door zeg ik!

 • Reageer
  Ricardo Webber
  zondag, 10 november 2019 at 20:40

  Noskos bedankt voor je inspiratie, tot nu toe nog niets van jou recepten gemaakt wat niet smaakte. Ook namens mijn gezin, dank daarvoor

 • Reageer
  Gerben
  zondag, 10 november 2019 at 20:40

  Van harte! 12,5 jaar, wat een mijlpaal! Ik lees je berichten en recepten altijd met veel plezier. Ze inspireren me om zelf ook lekker aan de gang te gaan. Dank daarvoor!
  Op naar de volgende 12,5 jaar and beyond!

 • Reageer
  Percijn
  zondag, 10 november 2019 at 20:42

  Gefeliciteerd!!!! Een van mijn favoriete sites, ga zo door!

 • Reageer
  Wilco Verbeeten
  zondag, 10 november 2019 at 20:42

  Ten eerste van harte gefeliciteerd met het 12,5 jarig jubileum!! Al vele lekkere gerechten gemaakt van je site!! Dus zou zeggen ga zo door.

 • Reageer
  Niels
  zondag, 10 november 2019 at 20:42

  Al jaren lees ik mee. Waarvoor dank! Gefeliciteerd

 • Reageer
  Andre verbeek
  zondag, 10 november 2019 at 20:44

  12,5 jaar! Gefeliciteerd! Bedankt voor de fijne recepten, inspiratie en informatie. Heb ondertussen veel geleerd en veel fijne gerechten gemaakt . Keep it up!!

 • Reageer
  Matthijs
  zondag, 10 november 2019 at 20:44

  Hey Dennis! Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Je mag trots zijn op jezelf en wat je allemaal hebt bereikt met deze fantastische website. Je hebt velen op weg geholpen op en om de grill en nog meer mensen geïnspireerd met heerlijke recepten. Wij, van Beef&Steak zijn ook een zeer trotse partner. Chapeau!

 • Reageer
  Auke
  zondag, 10 november 2019 at 20:46

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik lees en kijk aandachtig je b(v)logs en leer er veel van. Ga vooral zo door! Een Noskos pretpakket zou een mooie aanvulling zijn op mijn beginnende bbq gear!

 • Reageer
  Joey van Ingen
  zondag, 10 november 2019 at 20:47

  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Door jullie duidelijke en rustige uitleg kan er eigenlijk geen recept misgaan.. veel filmpjes gekeken van jullie en afgelopen jaar een bastard L aangeschaft die minimaal 2 a 3 keer in de week aanstaat.. dus de verslaving is er zeker! Mijn favoriet zijn de burnt ends van buikspek heerlijk!

 • Reageer
  Joost van Opstal
  zondag, 10 november 2019 at 20:47

  Gefeliciteerd!!! Het wedstrijdrecept pulled pork is hier nog altijd nummer1 net als je blog!

 • Reageer
  Lex de Kam
  zondag, 10 november 2019 at 20:49

  Jeeeeeetje 12,5 jaar alweer!!
  Van harte gefeliciteerd met deze zeker wel mijlpaal als bbq blogger!!
  Ik geniet al van heel veel van je recepten en zal dat zeker nog lang blijven doen omdat ik zeker weet dat als ik je recepten goed volg ik gegarandeerd succes heb!!
  Ik hoop je nog heel veel jaren te mogen volgen en hoop ook dat ik dat mooie pretpakket mag winnen!!

 • Reageer
  Sietske
  zondag, 10 november 2019 at 20:50

  Wauw gaaf! Van harte gefeliciteerd!
  Normaal ben ik van het zelf maken/bedenken maar voor wanneer ik minder tijd heb ben ik enorme fan van NOSKOS!

 • Reageer
  Danielle Melet
  zondag, 10 november 2019 at 20:50

  Wow 12,5 jaar!
  Gefeliciteerd!
  Gisteren, tijdens het verjaardagsfeestje van mijn mannen, stond jouw char sieuw op ons menu; het feest was compleet

 • Reageer
  Peeter
  zondag, 10 november 2019 at 20:52

  Ten eerste van harte met je eerste grote jubileum, dat er nog maar veel mogen volgen!
  Volg je nog niet zo heel lang en moet nog veel lezen (en wat bij leren) over je mooie projecten. Je boek is meer dan welkom, hoi van bladeren, lezen, plakkers erin en proberen maar, je staat/ligt vast mooi bok de bbq bijbel en de andere boeken. Nog heel veel mooie projecten toegewenst en vooral, met heel veel plezier!
  Peeter

 • Reageer
  Erik
  zondag, 10 november 2019 at 20:54

  Naast Blue Smoke was BBQ-nl het Nederlandse barbecueblog waar ik mijn barbecue inspiratie vandaan haalde. Gaaf om te zien dat je nog steeds volop bezig bent om jezelf te vernieuwen.
  Nog 12,5 jaar?

 • Reageer
  Paul v zoest
  zondag, 10 november 2019 at 20:54

  Gefeliciteerd! Altijd veel plezier op je blog!

 • Reageer
  Jan-Willem
  zondag, 10 november 2019 at 20:55

  Aller eerst van harte gefeliciteerd 12,5jaar een mijlpaal. Je blog’s zijn Helder en duidelijk. Mijn favo is toch echt je PulledPork recept. Het is altijd de basis elke keer weer. Maar ook uit je andere recepten haal ik elke x weer inspiratie. Blijf vooral zo doorgaan en ons verrassen met je heldere tips en lekker BBQ recepten.

 • Reageer
  Jeroen
  zondag, 10 november 2019 at 20:55

  Gefeliciteerd, hele mooie mijlpaal waar je heel trots op kunt zijn, was er maar een manier om te achterhalen hoeveel mensen jij op weg hebt geholpen met echt bbqen, want dat zijn er heeeeel veel.

 • Reageer
  Arjan
  zondag, 10 november 2019 at 20:56

  Dennis van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en op naar nog vele gezellige en culinaire jaren!!!♨️♨️♨️

 • Reageer
  Mark kwaks
  zondag, 10 november 2019 at 20:58

  Gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal!

 • Reageer
  Michiel
  zondag, 10 november 2019 at 20:58

  Hoi Dennis,

  Ik volg je nog geen 12,5 jaar maar inmiddels zijn je blog en je YouTube kanaal maar ook je boek de plekken waar ik terug kom als ik even door de bomen het bos niet meer zie door alle meningen en stellingen van alles en iedereen die zich met deze mooie hobby bezig houdt. Dan lees ik je recepten en zie je down to earth benadering en dan vind ik altijd het antwoord waar ik naar zocht. Ga zo door man! Op naar de 25!

 • Reageer
  R.A.Grimberg
  zondag, 10 november 2019 at 20:59

  Dennis, van harte gefeliciteerd. Ik lees met veel plezier je blogs en reacties op Facebook.
  Door jou zijn veel dingen duidelijker geworden en hierdoor ben ik met nog meer plezier ook besmet met het low en slow virus ( en uiteraard het “ gewone “ BBQ’en.

  Bedankt hiervoor!

 • Reageer
  Derek
  zondag, 10 november 2019 at 20:59

  Super bezig! Jouw recepten zijn een goed uitgangspunt om thuis heerlijke gerechten te kunnen bereiden! Vooral doorgaan.

 • Reageer
  Rod van Eekeren
  zondag, 10 november 2019 at 21:00

  Ik volg dit pas een jaar ongeveer, ben ook nog niet zo lang actief bezig met bbq’en, maar wel mijn favoriete blog/FB-pagina als het om bbq gaat. Ga zo door!

 • Reageer
  Arjen
  zondag, 10 november 2019 at 21:01

  Van harte gefeliciteerd Dennis! Op naar de volgende 12,5 jaar!

 • Reageer
  Danny Krouwel
  zondag, 10 november 2019 at 21:01

  Super man! Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en dat we nog maar lang van je mogen genieten

 • Reageer
  Matthijs
  zondag, 10 november 2019 at 21:02

  Geweldige recepten staan er tussen waar ik al menig avond mensen van heb laten genieten. Nu al aan het zoeken naar een mooi menu voor een eerste kerstbbq. Je youtube filmpjes zijn elke vrijdag weer een goed begin van het weekend.

 • Reageer
  Cees
  zondag, 10 november 2019 at 21:03

  Dennis, je bent lekker bezig! Leuke, lekkere recepten en super bruikbare tips! Keep on grillin’

 • Reageer
  Olaf
  zondag, 10 november 2019 at 21:03

  Hey Dennis! Van harte gefeliciteerd! Je hebt een hele mooie blog, waar ik al jaren met veel plezier goede recepten en ideeën vandaan haal. Het is eigenlijk nog nooit tegen gevallen. Je saus en kruiden zijn eveneens erg goed. Gebruik ze regelmatig voor pulled pork of bij een lekkere burger. Nog heel veel jaren toegewenst!

 • Reageer
  Lisette Flach
  zondag, 10 november 2019 at 21:03

  Wauw al 12,5 jaar van harte gefeliciteerd hoop dat we nog lang van jou recepten tips sausjes kruiden enz mogen genieten. En dan kunnen we nu ook nog zo’n gaaf pakket winnen om alles wat ik maak nog lekkerder te maken

 • Reageer
  Roy
  zondag, 10 november 2019 at 21:05

  Ik ken je site nu een jaar of 10-11 en deze site heeft er hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat BBQ bij mij thuis van het cremeren van speklappen is uitgegroeid culinaire hoogstandjes van een BGE. Hartelijk dank Dennis voor het delen van al je kennis, en op naar de 25 jaar!

 • Reageer
  Rob Meirmans
  zondag, 10 november 2019 at 21:06

  Gefeliciteerd Noskos met je jubileum,
  Ik Heb al met veel plezier diverse recepten gemaakt van je .
  En met veel succes al zeg ik het zelf.
  De recepten zijn duidelijk en goed beschreven.
  Ik hoop dat er nog vele jaren en recepten bij komen.

 • Reageer
  Jelle
  zondag, 10 november 2019 at 21:07

  Gefeliciteerd Dennis! Dank voor alle inspiratie, tips en trucs!

 • Reageer
  Raymond van den Hogen
  zondag, 10 november 2019 at 21:11

  Mooi Dennis, gefeliciteerd met het 12,5 jaar van BBQ-NL.com. Mooie blog, leuke en leerzame video’s, al een aantal recepten gemaakt, vanmorgen vroeg om 8 uur nog met mijn dochtje (7 jaar) de appel peer crumble gemaakt wat zat ze te genieten. Ze zei papa wat mieten de buren wel niet denken dat je de BBQ al zo vroeg aan steekt

  Ga zo door Dennis.

 • Reageer
  Peter Kurpershoek
  zondag, 10 november 2019 at 21:14

  Noskos (Dennis) van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Geweldig wat je al die jaren allemaal voor ons mede barbecuers doet!!

 • Reageer
  Anneke
  zondag, 10 november 2019 at 21:16

  Gefeliciteerd met deze 12,5 jaar! Op naar de 25

  Wij gebruiken je blog regelmatig want wat een overheerlijke recepten zijn hier te vinden.

  Als ik het pakket win dan gaat mijn man vast heel erg blij worden en nog meer BBQen!!

 • Reageer
  Raymond Broenink
  zondag, 10 november 2019 at 21:20

  Gefeliciteerd Noskos,
  Ik heb je Sparerib recept al veelzijdig toegepast echter nog nooit met jou rub, kan niet wachten om dit eens te proberen.

 • Reageer
  Philip
  zondag, 10 november 2019 at 21:25

  Gefeliciteerd Dennis! Al jaren Kees uk je blog en al verscheidene van je recepten gebruikt! Keep up the good work!

 • Reageer
  martin
  zondag, 10 november 2019 at 21:28

  van harte…..
  ik zocht ooit een recept om langouste te maken, deze vond ik hier.
  Sindsdien een genieter van vele andere recepten.

 • Reageer
  Bart Willems
  zondag, 10 november 2019 at 21:38

  Allereerste gefeliciteerd met deze mijlpaal.
  Ik ben pas net begonnen met inderect bbqen ben dus nog een broekie hier in in vergelijking met jou, maak veel gebruik van je recepten en zou het leuk vinden om dit prijzenpakket te winnen

 • Reageer
  Bram Coomans
  zondag, 10 november 2019 at 21:40

  Proficiat Dennis! Ik volg je blog al jaren en sinds recent natuurlijk ook op YouTube.
  Ben de laatste tijd niet meer zo actief op het Genootschap forum maar de BBQ landen stikker prijkt nog steeds op mijn nu al al weer derde auto. Dank voor je inspiratie!

 • Reageer
  Rene
  zondag, 10 november 2019 at 21:42

  Gefeliciteerd, je bent een inspiratie voor ons met je mooie recepten en goede adviezen

 • Reageer
  Dennis
  zondag, 10 november 2019 at 21:43

  Van harte.. Das een mijlpaal..
  Ik kwam jouw site tegen jaren terug toen ik mijn 1e weber kreeg , en hierdoor verslingerd geraakt, door zowel deze site als het genootschap….

 • Reageer
  Rienk Boer
  zondag, 10 november 2019 at 21:48

  Hi Dennis, we “kennen” elkaar van het bbq forum alwaar ik me volledig op stortte nadat ik gebeld was door de fijne K-ziekte ..man inmiddels al weer 10jr trg.. De low&slow way was mijn way out om mn zinnen te verzetten. Offshore werken en keihard knallen in de gym was er niet meer bij..maar 1 ding waar ik wel controle over had was het vuur en is altijd gebleven…in den beginne super fanatiek maar nu alleen wanneer zin en tijd…maar weg gegaan is het niet ..eerder verweven met mn DNA.. we hebben elkaar meende ik 1x getroffen op een bbqforum treffen ik meende in het zuiden van het land…je was toen ook niet bepaald in lichaamlijke toestaat details nagelaten. Enfin je ontwikkelde je eigen weg en ben je door de jaren heen blijven volgen. Wil je dan ook laten weten dat ik veel eerbied en ontzag voor je hebt dat je zoveel hebt ontwikkeld en opgebouwd in deze prachtige vuurlijke wereld. Kijk er naar uit wat de komende 12,5 jaar ons mag brengen. Keep up the good work! Mvg Rienk aka Rigbore aka Aerodecky

 • Reageer
  Michael
  zondag, 10 november 2019 at 21:49

  Van harte gefeliciteerd! Lees graag je blogs en maak vaak je recepten. Op de de 25 jaar!!

 • Reageer
  Henri Matthijssen
  zondag, 10 november 2019 at 21:58

  Proficiat man. Ik heb al veel plezier van je blog gehad.

 • Reageer
  Kim
  zondag, 10 november 2019 at 21:58

  Gefeliciteerd mijn man volgt je graag en vraagt regelmatig om raad. Ons dochtertje is weg van je spare ribs en spek blokjes. (Helaas Hennie een varkens vlees allergie en geniet ik daarbij alleen van de geur)
  Ben benieuwd welke recepten en kruiden we nog meer zijn.

 • Reageer
  Gaston
  zondag, 10 november 2019 at 21:59

  Van harte gefeliciteerd met dit jubileum!!

 • Reageer
  Marcel
  zondag, 10 november 2019 at 22:00

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  Laat er nog veel komen

 • Reageer
  Niels
  zondag, 10 november 2019 at 22:05

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  Voor mij begon het ook hier. Ik kreeg de Weber 47 voor mijn verjaardag en belandde via Google op deze site.
  Meteen begonnen met de basis bbq rub en BCC.
  Nu, jaren en vele bbq’s later, geniet ik nog steeds van je info en recepten.

  Dank voor alles en op naar de 25 jaar!

 • Reageer
  Mark Postma
  zondag, 10 november 2019 at 22:05

  Dennis (Noskos), hartelijk gefeliciteerd met deze mijlpaal! Enkele jaren geleden ben ik begonnen met het lezen van jouw blog en de recepten die je plaatst (ook op het forum). Daardoor mede ben ik heel erg enthousiast geworden over het fenomeen BBQ’en en doe dit dan ook elke keer als het kan met veel plezier! De geplaatste recepten in je blog, forum en op YouTube zijn duidelijk, leuk om te bekijken en makkelijk uit te voeren. Ga zo door, op naar de volgende 12,5 jaar!!

 • Reageer
  Tim B
  zondag, 10 november 2019 at 22:07

  Proficiat met je jubileum. Dat er nog veel berichten op je blog mogen volgen.

 • Reageer
  Marcel
  zondag, 10 november 2019 at 22:07

  Wat een ontzettend mooie mijlpaal! Van harte gefeliciteerd.
  Met mijn webertje nooit zo actief geweest, maar sinds de kamado al heel veel van je mogen leren.
  Het wordt erg gewaardeerd; zowel je blog, het forum, als zeker ook je no nonsens en verhelderende video’s.
  Ga zo door, maar vooral: houd het plezier erin!! Veel succes op weg naar je volgende jubileum

 • Reageer
  Tom
  zondag, 10 november 2019 at 22:14

  Gefeliciteerd met je jubileum. We hebben al diverse keren gebruik gemaakt van de recepten en tips. Ga vooral zo door.
  Groetjes Tom

 • Reageer
  Maarten
  zondag, 10 november 2019 at 22:15

  Gefeliciteerd. Lees altijd met veel plezier je verhalen. En je recepten zijn heerlijk. Je moet alleen niet zo snel gaan met al die lekkere dingen. Ik loop veel te veel achter

 • Reageer
  René
  zondag, 10 november 2019 at 22:17

  Van harte gefeliciteerd Dennis!
  Ik vindt je video’s altijd erg leerzaam en leuk om te kijken, leer er veel van.

 • Reageer
  Ben
  zondag, 10 november 2019 at 22:19

  Gefeliciteerd, je boek had ik in 1 dag uitgelezen. En je recepten zijn erg lekker. Hoop dat je het nog jaren zal doen

 • Reageer
  SAN-RHN
  zondag, 10 november 2019 at 22:44

  Gefeliciteerd Dennis! Het is een mooie prestatie! Je hebt een hoop mensen geïnspireerd om ook meer te gaan doen met de BBQ dan alleen een hamburger! Blijf het vooral nog jaren doen.

  SAN-RHN

 • Reageer
  Tjal Oosterveld
  zondag, 10 november 2019 at 22:51

  Dennis van harte met deze mijlpaal! Ik zou zeggen al rokend op naar de volgende 12,5 jaar.
  Dank voor de tips en tricks

 • Reageer
  Nik Reukers
  zondag, 10 november 2019 at 22:51

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal.
  Gebruik geregeld jou producten of recepten helemaal top!
  Op naar de volgende 12,5 jaar.

 • Reageer
  Mark Veurink
  zondag, 10 november 2019 at 23:12

  Gefeliciteerd Dennis! Heel erg gaaf, al 12,5 jaar!!
  Ik heb zelf zo’n zes jaar geleden mijn 57 cm Weber gekregen voor Vaderdag. In het boekje wat erbij zat, werd gesproken over “indirect” tot dan toe geen enkel idee. Een recept wat er bij stond was die van een beer can chicken. Die viel zo goed in de smaak, dat ik het www begon af te struinen en ook op jouw site terecht kwam. Dankzij jou recepten mijn eerste pulled pork gemaakt, eigengemaakte rubs, eigengemaakte hamburgers etc. Heel erg bedankt voor het delen van deze heerlijke kennis en kunde. Het heeft bij mij het BBQ vuur zeker aangewakkerd (en gaat nooit meer uit)!

 • Reageer
  Thomas
  zondag, 10 november 2019 at 23:16

  Van harte met je jubileum!
  En voor mij ( en net als andere ) heb je er wel voor gezorgd dat ik me meer ben gaan verdiepen in het bbq en het low n slow.
  En me een leuke lekkere hobby heb bezorgd!

 • Reageer
  Raymond Hagedoorn
  zondag, 10 november 2019 at 23:46

  Van harte, door jou blog en forum ben ik ook bevangen door het BBQ virus. Eerste pulled pork was met jou recept. Bedankt voor de vele jaren en ik hoop nog veel van je te kunnen leren.

 • Reageer
  alex
  zondag, 10 november 2019 at 23:57

  gefeli kerel

 • Reageer
  Michiel van der Glas
  maandag, 11 november 2019 at 00:19

  Hey Dennis,

  Gefeliciteerd met dit jubileum:
  Toen mijn bestelling binnen was ben ik afgelopen zaterdag met je recepten aan de gang gegaan het was echt super!

  Blijf vooral recepten en filmpjes delen!

 • Reageer
  Karin
  maandag, 11 november 2019 at 01:23

  Wow gefeliciteerd!! Hier ben ik sinds een jaartje bezig, dus zeg 12.5 maand 😉 M’n schoonvader en zwager maakten ons enthousiast, waar ik toch vaak ook dacht dit moet ik ook kunnen/beter/subtieler/lekkerder. Vele complimenten al gehad en veel van jouw lekkere recepten al uitgeprobeerd. Hopelijk komen er nog veel meer! Op naar de 25 😉

 • Reageer
  Tonia Helder
  maandag, 11 november 2019 at 06:05

  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. We kijken regelmatig op je site om ideeën op te doen en heerlijke dingen te maken. Je boek was een aanvulling. Keep going om zullen we maar zeggen

 • Reageer
  Arjan Keijzer
  maandag, 11 november 2019 at 06:25

  Hey NOSKOS (Dennis) Jouw verhaal over hoe het begon is zo goed als 100% mijn verhaal op het durven maken enz.. van Blog na dan. Heel stoer maar vooral heel leerzaam voor elke laag vd bbq-er. Ik heb door jouw blogs nog meer liefde voor bbq gekregen/ontwikkeld tot diverse rookoverlast in de buurt ;)) Keep up the good work en ik hou je in de gaten. Thnx voor alles.

 • Reageer
  Paul
  maandag, 11 november 2019 at 06:51

  Gefeliciteeeeeeeerd, gozert! Nog eens 12 1/2 jaar voor het gouden horloge met inscriptie. Doe je met 2 vingers in je neus.

 • Reageer
  Paul Janzen
  maandag, 11 november 2019 at 07:18

  Ik heb er een paar jaar overgedaan om een Kamado te kopen maar via BBQ Genootschap werd ik wel overgehaald om er een te kopen. Het is toen een basterd large geworden en via BBQ Genootschap en bbq-nl.com maak ik nog steeds lekkere en andere recepten.

  Van harte gefeliciteerd met je 12.5 jaar bbq-nl.com, en heel veel succes met de aankomende 12.5 jaar (en verder uiteraard) 🙂

 • Reageer
  Bram Maan
  maandag, 11 november 2019 at 07:21

  Gefeliciteerd met je lustrum! Ik als beginnende bbq-er vind het geweldig wat je tot op heden heb gedeeld met de wereld! Ik hoop dat je nog veel mensen mag en kan inspireren!

 • Reageer
  Frits
  maandag, 11 november 2019 at 07:31

  Van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal NosKos

 • Reageer
  John
  maandag, 11 november 2019 at 07:39

  Goedemorgen Dennis,

  Morgen kan ik mijn eerste kamado ophalen bij harlem bbq waar Mike mij goed geholpen heb….en natuurlijk zag ik daar jou rubs en sausen ook staan had al een beetje jou verhaal gelezen en vind het supertof wat je doet….deze week ga ik dan ook zeker beginnen met de spareribs zoals jij die zo perfect beschrijft op YouTube…..kortom zal ik je vaker stalken en zeker binnenkort een workshop bijwonen…gefeliciteerd met je 12,5 jarig bestaan gr john

 • Reageer
  Rene
  maandag, 11 november 2019 at 07:50

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal.

 • Reageer
  Leon van Etten
  maandag, 11 november 2019 at 08:03

  Gefeliciteerd Dennis met dit jubileum! Laat het vuurtje nog maar lang branden en dat je passie nog lang mensen mag inspireren.

  Bedankt voor alle tips die je gegeven hebt en hopelijk lang blijft geven.

 • Reageer
  Richard Siere
  maandag, 11 november 2019 at 08:05

  Van harte met deze mooie mijlpaal. Ik volg je al jaren en maak graag je recepten. Duidelijk weergegeven en vooral erg doordacht en lekker. Ik hoop dat je voorlopig door blijft gaan!!

 • Reageer
  Joost
  maandag, 11 november 2019 at 08:15

  Proficiat met al die jaren bbq-passie! Dat er nog veel jaren mogen volgen!

 • Reageer
  Joost
  maandag, 11 november 2019 at 08:42

  Gefeliciteerd met je jubileum Noskos. Onwijze inspiratiebron voor vele leuke recepten en experimenten…en een fantastische hulp op mijn ontdekkingstocht van low&slow BBQ’n op de Big Green Egg.
  Ook altijd bereikbaar voor een antwoord op een vraag in DM, echt geweldig. Ik hoop dat je hier nog heel lang mee doorgaat!

 • Reageer
  Menno van Eijk
  maandag, 11 november 2019 at 09:22

  Gefeliciteerd! Jouw blog en filmpjes zijn voor mij de goto plaats als ik een recept zoek. Zo veel inspiratie en handige recepten! Blijf nog lang zo doorgaan

 • Reageer
  Ronald
  maandag, 11 november 2019 at 10:14

  12,5 jaar, lekker bezig man. In 2007 was ik gewoon nog aan het cremeren op een Smokey Joe met teveel briketten. Ik zou niet meer terug willen naar alles direct.

 • Reageer
  Dennis Lagerweij
  maandag, 11 november 2019 at 10:19

  Gefeliciteerd Dennis, Ik ben inmiddels een aantal jaar regelmatig in de weer met mijn offset smoker en jouw recepten komen regelmatig voorbij (evt. met een eigen twist). Je youtube kanaal staat ook regelmatig aan bij ons in de woonkamer. Keep up the good work zou ik zeggen.

 • Reageer
  Rob
  maandag, 11 november 2019 at 11:11

  Gefeliciteerd met je jubileum! met veel interesse lees ik je blog, en heb ondertussen pulled pork, spareribs, baked beans en MOINK balls gemaakt, allemaal top!

 • Reageer
  Dennis
  maandag, 11 november 2019 at 11:36

  van harte met je jubileum, Mede dankzij je eenvoudig te volgen filmpjes durf ik ook meer te doen op de BBQ. Ook je site is erg fijn met veel recepten en tips!!

 • Reageer
  B. Folkers
  maandag, 11 november 2019 at 11:39

  Gefeliciteerd!!! Van alle recepten blijven de MOINK balls toch echt de absolute winnaar!!

 • Reageer
  Ronald
  maandag, 11 november 2019 at 11:40

  Van harte gefeliciteerd Noskos! Hier op jou site is mijn BBQ reis jaren geleden gestart, bedankt !

 • Reageer
  Ricardo
  maandag, 11 november 2019 at 11:43

  Gefeliciteerd Noskos (Dennis) ik kijk al een lange tijd mee op je site en youtube en heb al veel gerechten van je geprobeerd! Mede dankzij jou mag ik mij ook een bbq semi prof noemen 🙂
  Het lekkerste recept blijft toch wel de pig wings! Hiervan smullen wij bij ons thuis graag en staat tijdens verjaardagen ook vaak op het menu.
  Ik hoop nog veel meer van jou recepten te kunnen maken, bedankt! En op naar de volgende 12,5 jaar.

 • Reageer
  Anne Geert
  maandag, 11 november 2019 at 11:57

  Gefeliciteerd Dennis! Op naar de 25 jaar en aantal bbq’s (ook barbacoa :D) Het vuur de baas, deze website, instagram en recent ook je youtube kanaal. Allemaal bronnen van ideeën. Dagelijks sla ik het vuur de baas nog open voor kerntemperatuurtjes en dergelijke! De spareribs uit dat boek blijven tot de dag van vandaag de beste van mijn eggje. Keep up the good work!

 • Reageer
  Koen
  maandag, 11 november 2019 at 13:31

  Gefeliciteerd Noskos! Wat een mooie mijlpaal, op naar de volgende 12,5 geweldige bbq-jaren.

 • Reageer
  Dennis
  maandag, 11 november 2019 at 14:32

  Gefeliciteerd.
  Door jou/jullie al veel heerlijke recepten op de bbq gemaakt. En die saus van je.. lik me vingers erbij af..

  Op naar de 25 jaar

 • Reageer
  Rob
  maandag, 11 november 2019 at 14:55

  Proficiat Noskos, met dit mooie jubileum , bedankt dat je dit doet, dankzij deze gerechten, technieken en duidelijke uitleg van recepten, heb ik het bereiden van diverse soorten vlees, groente, snacks op mijn weber 57 onder de knie gekregen, ook maak ik regelmatig gebruik van de Noskos rubs en bbqsaus, deze zijn niet meer weg te denken uit mijn keuken. Mijn favorieten zijn toch echt de spareribs 321 en de pullet pork, oja en die van mijn vrienden en familie intussen ook. Kortom ik kan allen maar zeggen, ga zo door en nogmaals proficiat en bedankt.

 • Reageer
  Vincent
  maandag, 11 november 2019 at 15:28

  Gefeliciteerd! Volg je blog (en youtube video’s) pas een paar maanden, echt genieten. Ga zo door! Binnenkort je Korean pulled pork recept proberen 🙂

 • Reageer
  Arjan
  maandag, 11 november 2019 at 15:32

  Wat een gave mijlpaal!
  Wat ik dan wel weer grappig vind: in de beginjaren van mijn bbq “carrière” heb ik veel op je site gelezen en recepten repten, tips en trucs van je geleerd en gebruikt.
  Ik heb nooit geweten dat je eigenlijk pas net met je site was begonnen.
  Het doet me wel beseffen dat ik over een aantal maanden ook al 12 jaar besmet ben met hetzelfde virus.
  Ook bij mij begon het echte werk met mijn eerste 57 cm Weber.

  Geniet van je jubileum!

  Hartelijke groet, Arjan

 • Reageer
  Andre Roos
  maandag, 11 november 2019 at 17:19

  Van harte gefeliciteerd Dennis en dat je nog maar lang je recepten en ervaringen met ons mag delen!

 • Reageer
  Rien Boshuis
  maandag, 11 november 2019 at 18:32

  Gefeliciteerd Dennis, je blog is net als je boek een grote bron van inspiratie, het boek heb ik en je blog lees ik altijd. Alles is erg duidelijk en iedereen leert er van. Ik hoop dat je nog lang in de gelegenheid bent om hier mee door te gaan.
  Wat mij betreft, heel erg bedankt voor alle gedeelde informatie..

 • Reageer
  Frits
  maandag, 11 november 2019 at 18:38

  Van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum. Het is altijd een feestje om je barbecue avonturen te volgen. Ga vooral zo door.

 • Reageer
  Ronald Reek
  maandag, 11 november 2019 at 19:55

  Beste Dennis, van harte gefeliciteerd met je jubileum. Ik geniet met regelmaat van je tips en recepten. Het is mooi om de resultaten uit deze recepten door foto’s weer te delen met anderen op o.a. Facebook en andere platforms. Zo houden we elkaar enthousiast en leren we ook van elkaar. Nogmaals veel dank en houdt het vuur brandend!

  Groeten, Ronald Reek

 • Reageer
  DJ
  maandag, 11 november 2019 at 21:11

  Gefeliciteerd Dennis! 12.5 jaar is een prima begin :p
  Je blijft een vaste plek op het internet die geregeld (zeg maar gerust dagelijks) bezocht wordt, hopend op extra nieuws / posts / filmpjes. Soms een totaal nieuw idee, soms een variant op iets bestaands, soms uitsluitend informatief, maar altijd inspirerend. Op naar de volgende 12.5 jaar 😉

 • Reageer
  W. Smits
  maandag, 11 november 2019 at 21:33

  Noskos, van harte gefeliciteerd met dit 12,5 jarig bestaan! Er zal je vast niemand een gegraveerde pen en een bos bloemen komen brengen namens je werkgever, want dat ben je tenslotte zelf. Desalniettemin wens ik je een ontzettend mooie dag en nog veel meer BBQ plezier de komende jaren. Zet er aub nog 12,5 jaar bovenop! Ik zal je op de voet blijven volgen. Ik heb reeds vele recepten en tips opgevolgd. Dank dank dank!

 • Reageer
  Papegaai
  maandag, 11 november 2019 at 22:26

  Gefeliciteerd Dennis,
  Ik heb 2 jaar geleden een kamado gekocht en sindsdien heb ik vaak recepten van je gebruikt, afgelopen zondag nog de gerookte kipfilet.
  Ga vooral zo door, en dank je wel.

 • Reageer
  Wilko Janssen
  dinsdag, 12 november 2019 at 06:00

  Dennis, van harte gefeliciteerd met dit jubileum! Hartelijk dank voor alle recepten. Je bent en blijft een grote inspiratiebron! Ga zo door. Hart. gr., Wilko Janssen

 • Reageer
  Mark
  dinsdag, 12 november 2019 at 09:22

  Gefeliciteerd Dennis met je 12,5 jarige jubileum!! Wat een mijlpaal.
  Voor mij ben je een inspiratiebron, heb al meerdere gerechten van je gemaakt waarbij de pork belly burnt ends met stip op 1 staat! Ook dat is één van de redenen, zo niet dé reden, dat ik zo graag je blog bezoek: de heldere uitleg in een stappenplan. En als er dan alsnog vragen zijn ben je bereikbaar. Hulde! Hopelijk ga je nog lang door met je site/blog!!

 • Reageer
  Caspar
  dinsdag, 12 november 2019 at 10:43

  Hi Dennis, Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal. Jouw blog en forum hebben mij grotendeels alles geleerd wat ik tot nu toe weet. De enige toevoeging hierop komt van het doen, en dat doe ik vaak en graag.

 • Reageer
  Leonieke Aalders
  dinsdag, 12 november 2019 at 15:11

  Hiep hiep!
  En ik geniet regelmatig van jouw recepten 😉

 • Reageer
  Marcel
  dinsdag, 12 november 2019 at 15:32

  Gefeliciteerd Dennis, zeer mooie prestatie. Sinds 1.5 jaar lees ik hier je blog en kijk ik altijd erg uit naar nieuwe recepten om te gaan proberen. Overzichtelijk en duidelijk. Bedankt en op naar de 25 jaar.

 • Reageer
  Johan
  dinsdag, 12 november 2019 at 15:51

  Van harte gefeliciteerd met dit jubileum! Via deze site ben ik mede besmet geworden. Je wedstrijdbbq recept Pulled Pork is hier vaste prik. Je MOINK ballen zijn niet te versmaden en regelmatig spiek ik tussen je recepten voor inspiratie. Met je boek heb ik mijn schoonvader ook aan de bbq gekregen! Ga minimaal zo door, met je blog, maar ook op youtube!

 • Reageer
  Menno
  dinsdag, 12 november 2019 at 15:58

  Proficiat!!!! Min eerste PP was die van jouw, deze maak ik nog steeds en valt altijd in de smaak.
  Ga zo door!!!!

 • Reageer
  Sander
  dinsdag, 12 november 2019 at 16:40

  Gefeliciteerd met deze geweldige mijlpaal Dennis! Vorig weekend vrienden en familie weer laten genieten van de enige echte MOINK balls; blijft een topper. Op naar de volgende 12,5 jaar BBQ avonturen! Groet

 • Reageer
  Ridevi71
  dinsdag, 12 november 2019 at 17:03

  Hahaha. Hoeveel reacties wil je hebben.
  Ik doe gewoon lekker mee.

  Gefeliciteerd Dennis.
  Alles Is hierboven al gezegd en daar sluit ik me bij aan.

  Rick

 • Reageer
  Harry
  dinsdag, 12 november 2019 at 17:17

  Gefeliciteerd met je jubileum. Ik heb jouw site ontdekt omdat ik van plan was om een kamado te kopen. Met inlezen kwam ik hier terecht en sindsdien is er een wereld voor me open gegaan. Het virus heeft toegeslagen. Ik heb ondertussen al aardig wat van jouw recepten gemaakt, over het algemeen met groot succes. Dank voor je inzet en “keep up the good work”.

 • Reageer
  Alan
  dinsdag, 12 november 2019 at 19:07

  Gefeliciteerd! Van het weekend nog de Noskos’ Funky Chicken Rub gebruikt voor een kippetje aan het braadspit, die smaakt altijd top. Dat er nog vele jaren mogen volgen!

 • Reageer
  Moniek van Lieshout
  dinsdag, 12 november 2019 at 20:35

  Hiep Hiep Hoeraaaaa wat ’n mooi jubileum bedankt voor je inspiratie, tips, recepten, enthousiasme, ervaring en alles wat ik nog vergeten ben Te benoemen………
  Leren doe ik nog elke dag, bbq is zo veelzijdig ❤

 • Reageer
  BezetenvanEten
  dinsdag, 12 november 2019 at 20:48

  Hey Dennis,

  Bedankt voor de inspiratie en alle hulp !
  blijf zo doorgaan!

 • Reageer
  Tim Dijkema
  dinsdag, 12 november 2019 at 21:41

  Gefeliciteerd Dennis!! Super leuk artikel over hoe het allemaal tot stand is gekomen… voor mij is het bbq virus iets meer dan 10 jaar geleden echt begonnen en sinds dat moment speur ik je website af. Ik schat dat ik zo’n 80% van je gerechten op je blog en uit je boek heb nagemaakt en kijk nu vaak nog even (stiekem) terug als ik ergens over twijfel!! Vooral doorgaan dus en ook zeker niet stoppen met Youtube, leuke vernieuwende toevoeging..

 • Reageer
  Leonie
  dinsdag, 12 november 2019 at 21:43

  Van harte gefeliciteerd! Leuke blogs om te lezen en heerlijke recepten. Keep up the good work!

 • Reageer
  Robert van Dinteren
  dinsdag, 12 november 2019 at 22:22

  Man man man, wat zal er ook veel mislukt zijn tijdens het proberen!
  Hierdoor ontstaan de mooiste recepten die wij als lezers graag kopiëren!

  Respect en bedankt voor het delen van jouw passie!

  Robert
  Insta: bbq_dintero

 • Reageer
  Ariesr
  woensdag, 13 november 2019 at 05:42

  Van harte gefeliciteerd met twaalfenhalf jaar bbq-nl, voor beginners zoals ik is deze site buitengewoon plezierig en haast onontbeerlijk, vooral doorgaan dus.

 • Reageer
  Raymond
  woensdag, 13 november 2019 at 08:11

  Gefeliciteerd met je jubileum… 12 1/2 jaar alweer
  We hebben al flink wat recepten gemaakt van je site. Maar degene die we het vaakst maken is toch wel de banoffee-pie

 • Reageer
  Bramster
  woensdag, 13 november 2019 at 09:33

  Gefeliciteerd! ga vooral door met het maken van mooie recepten wat voor mij als inspiratie dient om ook weer wat moois op tafel te zetten.
  Bram

 • Reageer
  Sander
  woensdag, 13 november 2019 at 09:52

  Van harte met je jubileum!
  De recepten die je beschikbaar zet hebben mij erg geholpen.
  https://www.bbq-nl.com/longhaas-met-bagna-cauda-saus-een-mooie-combinatie/
  Deze is voor mij toch de grootste verassing geweest tot nu toe.
  Moge de volgende 12,5 jaar het eerste jubileum doen verbleken!

 • Reageer
  Niek van Uden
  woensdag, 13 november 2019 at 20:38

  Proficiat Dennis! Als bezoeker van het eerste uur heb ik hier veel van geleerd en inspiratie opgedaan!
  Nog vele jaren!

 • Reageer
  Geoff
  woensdag, 13 november 2019 at 22:19

  Van harte gefeliciteerd!!! Sinds kort ben ik begonnen op de BGE en heb meerdere recepten van je gebruikt!!! De ribs met Noskos rub als favoriet waarbij zelfs me schoonmoeder niet van kon afblijven!!
  Top!!

 • Reageer
  Bart
  donderdag, 14 november 2019 at 11:14

  Proficiat en vooral doe verder zoals je bezig bent ! Top site dat ik wekelijks bezoek. Het YouTube kanaal is een heel goeie aanvulling !

 • Reageer
  matthijs
  donderdag, 14 november 2019 at 12:57

  Proficiat en ga vooral lekker door! Lees al jaren met veel plezier je blog. Bedankt voor alle smakelijke recepten en bruikbare informatie!

 • Reageer
  Tommy Vanrompay
  donderdag, 14 november 2019 at 16:42

  Proficiat makker doe er nog maar veel jaren bij!!!!

 • Reageer
  Mark
  donderdag, 14 november 2019 at 19:00

  Namens BBQ & More wil ik je van harte feliciteren met deze mijlpaal! Zo leuk om te zien dat je je lezers inspireert met je recepten en tips. Je bent voor velen een inspiratie bron en hebt een schitterend naslagwerk in handen. Ga zo door! Op naar de volgende mijlpaal.

  Mvg BBQ groeten,

  Mark

 • Reageer
  Arjan Busger op Vollenbroek
  donderdag, 14 november 2019 at 20:25

  Proficiat met deze mooie mijlpaal!
  Als ik een favoriet zou moeten benoemen dan is het toch wel je Walchers Spek, deze staat al jaren hoog op mijn lijstje!

  Als ik je ook nog een stukje opbouwende kritiek mee mag geven, de grote externe (niet bbq gerelateerde) advertenties , die zijn echt niet meer van deze tijd! Snel lozen, of zijn de inkomsten hierop echt goed?

  Keep up the good work!

  Arjan

 • Reageer
  Kevin van Oekel
  donderdag, 14 november 2019 at 21:06

  Goed bezig noskos!

  Super bedankt voor deze heerlijke blog met mooie recepten.! Leer er een hoop van en doe er mooie ideeen mee op.

 • Reageer
  Eelco
  vrijdag, 15 november 2019 at 07:15

  Hoi Dennis, gefeliciteerd en bedankt voor de afgelopen en toekomstige jaren BBQ-plezier. Noskos doet me altijd denken aan de paar jaar dat we op Curaçao hebben gewoond, nos kos betekent in het Papiamentu namelijk ‘ons ding’. Hoe toepasselijk! Minder geavanceerd bbqen daar, maar wel in een mooie omgeving! Geniet van deze mooie mijlpaal!

 • Reageer
  Stephan
  vrijdag, 15 november 2019 at 07:56

  Gefeliciteerd. Mooi dat je nog steeds veel plezier eraan beleeft. Zelf ben ik een paar jaar geleden begonnen met een goedkope offset smoker om te kijken of ik het leuk vond. En ja hoor nu trotse bezitter van een kamado waar ik veel van je recepten op heb uitgeprobeerd.

 • Reageer
  Arjen
  vrijdag, 15 november 2019 at 08:18

  Gefeliciteerd, top site waar ik al ceel leuke en lekkere recepten van heb gebruikt.

  Op naar de 25 jaar !!

 • Reageer
  Bas
  vrijdag, 15 november 2019 at 10:27

  Van harte gefeliciteerd. Ik heb veel gehad aan je tips en tricks om mijn bbq niveau op te krikken. En ook veel aan je recepten gehad, en nog steeds raadpleeg ik regelmatig jou recepten. Blijf hier vooral mee doorgaan.

 • Reageer
  Michael
  vrijdag, 15 november 2019 at 21:47

  Hoi Dennis, Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ik ben pas een jaartje echt aan het bbqe.
  Ik ben zo blij met je video’s , heb er al veel van geleerd.
  Groetjes Michael

 • Reageer
  Chris van der Voort
  vrijdag, 15 november 2019 at 22:22

  Net gestart en zwaar geïnspireerd door de recepten, techniek en uitleg van je. Bedankt, gefeliciteerd en veel succes voor de toekomst !

 • Reageer
  Michael
  zaterdag, 16 november 2019 at 10:00

  Hoi Dennis, Gefeliciteert met deze mijlpaal.
  Ik ben pas een jaartje aan het bbqe, dus leer veel van je video,s
  Groetjes Michael

 • Reageer
  Juul Verhaegh
  zaterdag, 16 november 2019 at 11:08

  Van harte gefeliciteerd met het 12,5 jarig jubileum! Ik kan me nog goed herinneren dat ik voor de eerste keer een low en slow gerecht ging maken, pulled pork volgens jouw wedstrijd methode. Ik was behoorlijk zenuwachtig of het ging lukken. Inmiddels zijn we vele honderden kilo’s vlees verder, waarmee vele recepten van dit blog geprobeerd zijn. Iedere keer kijk ik weer uit om iets nieuws te proberen, waarbij je duidelijke beschrijvingen (en tegenwoordig ook filmpjes) een grote bijdrage leveren aan het resultaat! Ik hoop nog lang gebruik te mogen maken van het BBQ-NL blog!

 • Reageer
  Ferry
  zaterdag, 16 november 2019 at 23:42

  Van harte gefeliciteerd met dit jubileum. Ik bbq pas een half jaar maar heb al een aantal van je recepten gemaakt en er van genoten.

 • Reageer
  Ferry
  zondag, 17 november 2019 at 07:52

  Heb ik weer, net te laat….
  Als nog gefeliciteerd!

 • Reageer
  Perry de Leeuw
  zondag, 17 november 2019 at 18:47

  Allereerst gefeliciteerd met dit mooie jubileum, ik verwacht zekers nog een boel lekkere recepten in de toekomst
  Pas de koud gerookte zalm gemaakt echt werelds, kan niet wachten om het nogmaals te maken. Zeer zekers een aanrader en niet moeilijk.

  Mvgr
  Perry

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.