1 In Restaurant Reviews

17th Street Bar & Grill

Een nieuwe dag een nieuw barbecue restaurant. Dit keer 17th Street Bar & Grill in Murphysboro, IL. Dit restaurant werd aanbevolen door iemand van de BBQ Brethren en door Mike op het forum. De verwachtingen waren dus hoog!

Dit is niet een restaurant waar je zomaar terecht komt, het zit in een onbeduidend dorpje en dan ook nog ergens in een zijstraatje weggestopt. Aan de buitenkant is het niet veel soeps, aan de binnenkant is het een ouderwetse bar/restaurant Amerikaanse stijl, met een hoop BBQ gerelateerde dingen aan de muur. De klanten over het algemeen lokale bevolking, zoals ik al zei, je vindt dit niet zomaar!
Ook hier had ik weet een combo van ribs en pulled pork, H. en K. hadden allebei ribs. De bijgerechten waren coleslaw en bbq beans.

We waren het er alle drie over eens dat het eten hier het niet haalde bij de voorgaande restaurants. Alles was ok, daar niet van, maar we hebben deze trip lekkerder eten gehad.
De ribs, net als de pulled pork, waren wat aan de droge kant en er zat niet veel smaak aan, misschien dat het van te voren was klaargemaakt en opgewarmd?
Wij zouden hier in elk geval niet meer naartoe gaan.

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.