0 In Wedstrijden

Regahfest 2017, 26-27 augustus 2017, Den Haag

Regahfest 2017In het voorjaar was het dun gezaaid met Nederlandse barbecuewedstrijden, er waren er maar twee. Maar dat wordt de komende weken meer dan goed gemaakt. Zo is de eerste Nederlandse wedstrijd na de zomervakantie aankomend weekend, dan wordt Regahfest 2017 gehouden. Dus als je de beste barbecue van Europa wilt proeven dan moet je zondag in de Haagse Binckhorst zijn.

Regahfest 2017 is de barbecuewedstrijd die door het Haagse barbecueteam de Rokende Règahs wordt georganiseerd. Stonden de teams de voorgaande jaren naast BINK36, het voormalige PTT gebouw, dit jaar is voor een andere locatie gekozen. De wedstrijd is nog wel steeds in de Binckhorst, maar dit keer slaan de teams de tenten op in de Saturnusstraat bij Kompaan Bier en Haagse hotspot Mama Kelly’s.

De beste tijd voor een bezoek is zondag rond 12.00 uur. Vanaf dat moment gaan de teams hun vlees inleveren voor de jury en wat er over is wordt door de meeste teams uitgedeeld.

Natuurlijk doe ik met de Sea Side Smokers weer mee. Ik kom uit Den Haag en dit voelt toch altijd weer als een thuiswedstrijd en omdat we pas twee wedstrijden dit seizoen hebben gedaan hebben we er extra zin in!

Ook nemen we weer onze beroemde Sea Side Smokers barbecuesaus mee, de NOSKOS kruiden en ik heb nog een aantal van mijn boeken die gaan ook mee. Dus als je nog geen exemplaar van ‘Het vuur de baas‘ hebt en je wilt een gesigneerde versie dan is dit je kans.
Wil je niet misgrijpen? Stuur dan even een mail naar info@noskos.nl en geef je bestelling door, dan houden we het voor je apart.

Regahfest 2017

26-27 augustus
Saturnusweg
Den Haag

Regahfest op Facebook

Dit vind je misschien ook leuk

Geen Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.