20 In Prijsvraag

Go With The Slow T-shirt winnen? (beëindigd)

Go With The SlowOok deze maand is er weer een verloting op BBQ-NL in verband met het tienjarig jubileum. Deze maand maak je kans op dit ‘Go With The Slow’ T-shirt.
Ja, ja, ja, ik weet het, ik ben veel te laat met de bekendmaking van de winnaar van de winactie van vorige maand. Met vijf barbecuewedstrijden (aan drie meedoen en twee jureren) is het razend druk en kom ik even iets minder aan jullie toe. Hoe het tot nu toe verloopt met die wedstrijden laat ik jullie deze week in een apart berichtje even weten. Het is nu tijd om de winnaar van vorige maand bekend te maken en om te vertellen hoe je het ‘Go With The Slow’ T-shirt in de wacht kunt slepen.

LooftlighterVorige maand was er weer zo’n mooie Looftlighter elektrische aansteker te winnen waarmee je je houtskool in één minuut brandend krijgt (ook handig als je een open haard hebt trouwens). De winnares is geworden: Liesbeth! Van harte gefeliciteerd en ik zorg ervoor dat je prijs zo snel mogelijk je kant op komt.

Dan de verloting van deze maand. Je kunt weer één van mijn T-shirts winnen, dit keer het nieuwste ontwerp: Go With The Slow, want wij barbecueërs hebben dingen langzaam doen al jaren tot een kunst verheven.

Wat moet je doen om kans te maken op dit shirt? Laat in een reactie hieronder weten wat je favoriete low & slow gerecht van de barbecue is. Ik kies dan aan het einde van de maand een winnaar uit en die krijgt een shirt. Het kan bijna niet makkelijker.

Wil je geen maand wachten op dit shirt dan kun je het natuurlijk altijd kopen in mijn webwinkel. Het ontwerp is er voor dames en heren en omdat ik mijn lezers een klein beetje ken is het ook in grote maten beschikbaar.

Vind je BBQ-NL op Facebook al leuk? Doen hoor, misschien vergroot dat ook je kans in deze verloting 😉

Dit vind je misschien ook leuk

20 Reacties

 • Reageer
  Tobias
  maandag, 4 september 2017 at 17:29

  Dat is best moeilijk kiezen.
  Ik heb zeker 2 favoriete gerechten. De pulled pork van de seaside smokers en de ribs a la Frits. En dan sla ik er gemakshalve een paar over.

 • Reageer
  Marcel van der Sluijs
  maandag, 4 september 2017 at 17:48

  Tja, das een lastige keuze Dennis, hoewel ik een vleeseter puur sang ben, denk ik dat een heel mooi low & slow gegaard, en mede daardoor erg sappig visje ook niet te versmaden is hey. (of zou dat nu komen door de lucht van de Fjorden van de afgelopen dagen ha ha?)

 • Reageer
  Tjal
  maandag, 4 september 2017 at 17:51

  Mijn favoriete gerecht in de low & slow blijven voor mij de Spareribs festival ribs (smokey goodness).

 • Reageer
  Randy von Bannisseht
  maandag, 4 september 2017 at 17:55

  Mijn favoriet is whole hog! Maar dan niet uit een q, maar gedaan boven een pit! Niks zo lekker als dat. Ik kan me nog goed herinneren dat ik als klein kind bij mijn oom en tante Lechon kreeg ( Filipijns whole hog). Nooit meer iets gehad wat ook maar daarbij in de buurt kwam!

 • Reageer
  Marcel Nas (Q)
  maandag, 4 september 2017 at 18:30

  Vet T-shirt Den!

  Brisket uiteraard! Blijft een mooi, Maar lastig stuk vlees!

 • Reageer
  GjJ Haitsms
  maandag, 4 september 2017 at 18:44

  Flat Ribs

 • Reageer
  Hugo
  maandag, 4 september 2017 at 19:33

  Het gerecht dat ik na jaren proberen een afspraak te maken eindelijk kon voorzetten aan wie me had ingewijd in een paar essentiële BBQ-geheimen. Drie jaar om precies te zijn en nóg was die zalm-met-baconkorst-en-maple-glaze-op-een-cederhouten-plank lekker. Wat heet?! Over low & slow gesproken…

 • Reageer
  Tim
  maandag, 4 september 2017 at 19:48

  Daar moet ik niet over nadenken. Ribs, ribs en als dessert ribs.

 • Reageer
  Joost
  maandag, 4 september 2017 at 20:21

  Voor mij; short ribs! heerlijk.

 • Reageer
  Rene
  dinsdag, 5 september 2017 at 07:34

  PP

 • Reageer
  Marco broek
  dinsdag, 5 september 2017 at 08:30

  Pulled pork noskos is echt de topper voor ons . Maar de Zeeuws spek en Walchers Gilde spek is ook niet te versmaden .

 • Reageer
  wouter
  dinsdag, 5 september 2017 at 10:13

  mijn favoriete gerecht is de keuze maken tussen de spare ribs en de pulled pork…. ik kies in die geval voor de low and slow ribs 3 2 1 methode of als het kleintjes zijn 2 1 1….

 • Reageer
  DJ
  dinsdag, 5 september 2017 at 10:55

  Hmmm lastig lastig!
  In dat geval kies ik voor buikribben 3-2-1, met de Easterwood rub en glaze 😉
  Krijg spontaan trek……

 • Reageer
  Jan Zandvoort
  dinsdag, 5 september 2017 at 16:20

  Naast je super lekkere MOINK BALLS.

  Is denk ik mijn lekkerste gerecht.

  Chicken cheddar bacon bombs.

  Ooit eens op YouTube tegen gekomen maar wat een super stukje kip.

  Mals en sappige kipfilet met vulling van ham en cheddar.

  Kipfiletjes even uitgedund en dan voorzien van je favoriete kiprub en omwikkelen met pannenkoeken spek

  Op 125 graden tot ze lekker gerookt en klaar zijn.

  Eetsmakelijk.

 • Reageer
  Wouter
  woensdag, 6 september 2017 at 11:04

  Wat heet een moeilijke vraag! De smaak veranderd telkens, maar op dit moment staat moinkballs en pulled pork op een wisselende eerste plaats.

 • Reageer
  Milo Nijenhuis
  woensdag, 6 september 2017 at 17:54

  Tja, das niet zomaar te kiezen. Brisket en Pulled pork zijn wel de toppers. Echter een lekkere kippen dijencake low en slow is ook super lekker. En zo nog wel meer

 • Reageer
  John Adams
  zaterdag, 23 september 2017 at 09:40

  Voor mij zijn dat toch echt beef short ribs, als iemand me ’s nachts wakker zou maken zou ik hem/haar hiervoor op m’n blote knietjes danken. Water loopt me nu alweer in de mond bij de gedachte alleen al.

 • Reageer
  Leon van Etten
  vrijdag, 29 september 2017 at 13:57

  Buikribben op de 3-2-1 methode……

 • Reageer
  Paul kempers
  vrijdag, 29 september 2017 at 16:03

  MOINK BALLS en pulled pork zijn hier toch wel de nummero uno

 • Reageer
  jolanda
  dinsdag, 3 oktober 2017 at 20:27

  moink balls, beef ribs, spare ribs noskos way
  help ik begin te kwijlen

 • Reageer