2 In evenementen/ Wedstrijden

5th Annual BBQ Society Cook-Off, 7-8 oktober, Hoofddorp

5th Annual BBQ Society Cook-OffDit weekend is het weer zover, de 5th Annual BBQ Society Cook-Off. Samen met Frits, mijn barbecuepartner in crime, ben ik dit avontuur in 2013 begonnen met 15 teams bij een scouting in Nootdorp. Dit jaar dus ons lustrum. 48 Internationale teams komen strijden om de titel van Grand Champion en jullie kunnen komen proeven wat ze maken!

Op zaterdag bouwen de teams op en doet een deel mee aan de Beef & Steak SCA Steak Cook-Off. In de avond gaan de smokers aan om de grote stukken vlees te bereiden die de volgende dag ingeleverd moeten worden. Zondag is de dag om te komen proeven en om te bewonderen wat er naar de jury gaat.
Om 12.00 wordt de kip ingeleverd bij de jury, 12.30 spareribs, 13.00 pulled pork, 13.30 brisket (puntborst van de koe) en als afsluiter om 14.00 is er dessert. Wat er niet naar de jury gaat delen de meeste teams uit aan het publiek.

Zoals het er naar uit ziet is het zondag een droge frisse dag, heerlijk weer dus om in een mooi herfstbos fantastische barbecue te komen proeven!

5th Annual BBQ Society Cook-Off

7-8 oktober 2017

We staan naast:
Papa’s Beach House
IJweg 961
2131 LV Hoofddorp

Voor meer informatie en het volledige programma bezoek je de website.

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

 • Reageer
  Peter
  vrijdag, 6 oktober 2017 at 11:54

  Ik ben er! Lekker dicht bij huis,
  Heel veel succes gewenst.
  Mvg,
  Peter

 • Reageer
  Peter
  zondag, 8 oktober 2017 at 16:36

  En ik ben geweest! Wat een knappe organisatie om zoveel ‘smokers’ bij elkaar te krijgen. Petje af voor Dennis en zijn compaan. Een geweldig evenement. Naast Noskos nog een andere BN-er gesproken: Gertjan Kiers. Wat bijzonder om de 2 auteurs van de boeken die ik heb op een middag samen te ontmoeten! Nu nog een T-shirt scoren en het feest is compleet!

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.