1 In evenementen

Annual BBQ Society Cook-Off

bsc2013zonderlocatieOmdat we bij het BBQ Genootschap het erg jammer vinden dat er maar één Low & Slow wedstrijd in Nederland en omstreken gehouden wordt en we er graag meer zouden zien hebben we besloten om er zelf één te organiseren op 19 en 20 oktober, de Annual BBQ Society Cook-Off.
We houden de KCBS regels aan, maar de eerste keer is nog niet een officiële KCBS gecertificeerde wedstrijd, zie het als een generale repetitie daarvoor. Er wordt gestreden in de vier standaard categorieën, te weten, kip, ribs, varkensschouder en brisket, het eten wordt op dezelfde manier aangeboden aan de jury en we houden dezelfde inlevertijden aan. Ideaal voor teams en jury om meer ervaring op te doen!

De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt evenals de inschrijfkosten per team, we proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. Daardoor is er ook geen geldprijs o.i.d. te winnen maar een leuk aandenken en wat natuurlijk veel belangrijker is de “bragging rights”, want wat is er nou mooier om over tien jaar te kunnen zeggen, “Hé, wij hebben wel de eerste Cook-Off gewonnen!” 😉

Meer informatie volgt binnenkort, maar hou het weekend alvast vrij in je agenda!
Volg ook de discussie hier op het Genootschap

 

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reageer
    Chris
    maandag, 21 januari 2013 at 08:57

    Super initiatief! Veel succes met de organisatie hiervan 🙂

  • Reageer

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.