0 In Restaurant Reviews

Baby Back Blues Bar-B-Q

Hier in de buurt zit een barbecue restaurantje, Baby Back Bar-B-Q waar we regelmatig langs rijden. Het zit gewoon in een klein winkelcentrum langs de weg.
Dit keer toch maar even gestopt en gekeken of ze goede barbecue maken. Achter de zaak lag een grote berg hout dus dat beloofde in ieder geval echte barbecue.
Binnen troffen we een grote smoker die netjes op 225 F het vlees aan het barbecueƫn was, dus dat zat wel goed.
Ik nam een halve slab ribs met pinto beans en coleslaw. H. nam een pulled pork sandwich en K. nam een brisket sandwich. Op die manier konden we een goed idee krijgen van alles wat ze hier maken.

Ribs

Mijn ribs waren qua smaak lekker, maar ik vond ze te gaar. van mij hoeft het vlees niet van het bot te vallen. De bonen waren ok, de coleslaw een beetje nat.

H. vond de pulled pork goed, maar de mijne beter, maar nu weet ik niet of ze dat zegt omdat het zo was of omdat ze graag wil dat ik het blijf maken šŸ™‚ Ik heb hem ook geproefd en vond dat hij wat sappiger en pittiger had gekund.

Pulled Pork Sandwich

De brisket was wel heel erg lekker en mals terwijl dat nu juist het gerecht is dat het moeilijkste is om goed te krijgen. Al met al een leuk restaurant voor een keertje, maar dat is het dan ook wel.

Dit vind je misschien ook leuk

Geen Reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.