0 In evenementen

Mijn nieuwe barbecuesaus beschikbaar op de Tony Stone 2018

Tony Stone 2018Dit weekend is het weer zover, de Tony Stone 2018 Low & Slow BBQ Competition wordt in het Haarlemmermeersebos in Hoofddorp gehouden. En er is een primeur, mijn spiksplinternieuwe barbecuesaus, NOSKOS the Original Barbecue Sauce is daar voor het eerst verkrijgbaar.

Tony Stone 2018

De Tony Stone is de oudste en één van de grootste Europese barbecuewedstrijden. Meer dan 60 teams uit de hele wereld strijken in het Haarlemmermeerse bos neer om te strijden om de titel van Grand Champion. Sinds de allereerste wedstrijd doe ik mee met mijn team de Sea Side Smokers en ook dit jaar zullen we weer van de partij zijn.

De samenstelling van ons team is gewijzigd, Mike heeft de Sea Side Smokers verlaten om samen met zijn vrouw en broer een eigen team te beginnen. Frits en ik vormen nu de harde kern van het team en Frits’ broer Willem en mijn broer en zus Eef en Hetty zullen het team versterken en ondersteunen. Ook hebben we een speciale gast in het team die mee zal doen bij de hamburgerwedstrijd op zaterdag. Wie dat is houden we nog even geheim 😉

Omdat er bij de Tony Stone 2018 een groot barbecueplein is met allerlei stands, demonstraties en proeverijen is het beide dagen leuk om het evenement te bezoeken. Het hoogtepunt is echter de zondag want dan delen de teams vanaf 12.00 uur het vlees dat niet naar de jury gaat uit aan het publiek. Om 12.00 is er kip, om 12.30 spareribs, om 13.00 pulled pork en om 13.30 brisket.

NOSKOS the Original Barbecue Sauce

Het heeft wat voeten in aarde gehad, maar eindelijk is mijn barbecuesaus beschikbaar! NOSKOS the Original Barbecue Sauce heet hij voluit. Het is dezelfde saus als onze befaamde Sea Side Smokers saus, alleen wordt hij nu voor me geproduceerd. Voorheen maakten we de saus zelf in kleine batches, maar dat werd te veel werk naarmate hij populairder werd. De saus zit nu ook onder mijn label om het in de schappen duidelijk te maken dat dezelfde maker erachter zit. In de fles zit 500ml en hij kost 8,95 euro.

Op de Tony Stone 2018 is hij dus beschikbaar. Als je niet mis wilt grijpen dan kun je een fles, of meerdere, reserveren. Je kunt de saus dan oppikken bij de tent van de Sea Side Smokers. Stuur even een mailtje naar info@noskos.nl om daar gebruik van te maken.

De Tony Stone 2018 is gratis voor publiek te bezoeken, de lokatie is: Haarlemmermeersebos in Hoofddorp ingang Paviljoenlaan

Dit vind je misschien ook leuk

Geen Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.