1 In Restaurant Reviews

Big Bob Gibson’s Bar-B-Q, Decatur, Al

En dan nummer drie van de dag, Big Bob Gibson’s. Iedereen die hier al langer rondhangt weet dat we grote fans zijn van het boek en de gerechten daaruit. Ik was bang dat het tegen zou vallen daardoor. Het was niet zoals we het zelf maken, maar tegenvallen, nee hoor.
We hadden beiden de pork en chicken combo, Frits met kipfilet en ik met een pootje. Als bijgerechten de aardappelsalade en coleslaw.

De kip had wat sappiger gemogen, maar de smaak was wel erg lekker. Het varkensvlees was goed mals maar had wat meer smaak mogen hebben, als je een stukje bark had was dat prima, maar aan het vlees zonder bark ontbrak dat een beetje. Door er saus aan toe te voegen werd het meteen een stuk beter. Iets dat ik nu al in een hoop restaurants ben tegengekomen. Maakt dat het eten minder lekker? Niet echt, het is meer een constatering. Al dit eten is nog steeds vele malen beter dan wat in Nederland verkocht wordt en ik zou dolblij als ik dit bij ons voorgezet zou krijgen in een restaurant. De aardappelsalade was trouwens één van de beste die ik tot nu toe heb gegeten, de slaw was heel fijn en er zat iets van appel doorheen, anders maar best lekker.

Frits had nog op twitter een week geleden een opmerking gemaakt over peanutbutter pie, die ze hebben bij Big Bob en ze zouden er één voor ons apart houden. Dus toen we er gisteren waren stond er netjes een hele peanutbutter pie op ons te wachten die ze speciaal voor ons hadden gemaakt omdat ze die normaal maar eens in de drie weken maken.
Big Bob Gibson’s Bar-B-Q
1715 6th Ave SE
Decatur, AL 35601

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

 • Reageer
  Kurre
  woensdag, 24 oktober 2012 at 15:47

  Aaaargh !!!
  Het is nu officieel : ik kan dit niet meer aanzien…

  Stikjaloers vanachter mijn bureau’tje !
  Have fun daarachter en laat het smaken (en dat lukt zeer aardig zo te zien…). 😀

 • Reageer

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.