0 In Restaurant Reviews

Black’s Barbecue, Lockhart, TX

Black’s Barbecue was het tweede restaurant dat we in Lockhart, Texas bezochten. Black’s wordt al sinds 1932 door dezelfde familie gerund.

De opzet is is anders dan bij de andere barbecue restaurants hier, dit lijkt meer op een “gewone” barbecue tent. Als je binnenkomt pak je een plastic bord of bak en schep je je bijgerechten op, er is keuze uit van alles en nog wat, jalapeño cornbread, mac & cheese, aardappelsalade etc. Daarna loop je langs de balie waar ze het vlees voor je snijden, dit gaat ook gewoon op gewicht.

Er was keuze uit brisket, 3 soorten worst -gewoon, knoflook of cheddar/jalapeño-, varkensfilet, ribs -varkens en rund-, de smokers staan ook weer gewoon in dat deel van de zaak en alles wordt er zo uitgehaald voor je. In dit deel reken je af en met je bonnetje kun je dan in het restaurant deel je drankje ophalen.

Ik nam weer brisket en dit keer een cheddar/jalapeño worstje. De dames gingen los en namen ribs, varkensfilet, knoflookworst, mac & cheese etc. Ook kregen we nog een stukje van de beef ribs mee om te proberen.

Wat vonden we ervan?!? We waren het er achteraf allemaal over eens, dit was het beste restaurant van de dag! De brisket was super, die van Smitty’s Market is ook goed, maar deze smaakt net iets anders en viel bij ons wat meer in de smaak. De worstjes waren heerlijk alhoewel ik hier de vooorkeur geef aan die van Smitty’s Market. De rest was allemaal fantastisch, maar één van de hoogtepunten was toch wel het stukje beef rib wat we hadden gekregen! Zo horen die dingen dus te smaken.

Als drankje had ik een Big Red, en die smaakte verdacht veel naar champagne pils, alleen is het knalrood, lekker dus op een verkeerde manier 🙂Bij het wegrijden nog even achterom gereden om te kijken of ze hier ook hout hadden liggen, nou dat hadden ze hoor. En ook hier leek het weer of je in een smoker stond qua geur en dan staan er gewoon huizen naast de houtopslag aan de achterkant van het restaurant, ik denk dat dan echt alles in je huis naar barbecue ruikt!!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.