7 In Uncategorized

En de winnaar van het NOSKOS pretpakket is…

Vanwege mijn  12½  jarig blogjubileum liep er vorige week een weggeefactie hier op BBQ-NL. Dit is de eerste van een aantal weggeefacties die ik over verschillende media doe. Dus heb je dit keer niet gewonnen dan zijn er nog meer kansen!

Facebook

De volgende winactie die ik ga houden komt op Facebook. Dus mocht je me daar nog niet leuk gevonden hebben, en je wil de volgende niet missen, ga dan snel naar Facebook en like mijn BBQ-NL pagina daar dan!
Dat wordt naar alle waarschijnlijkheid weer zo’n mooi NOSKOS pretpakket maar dan met een leuke extra van mijn favoriete online slager Beef en Steak.

Youtube

Er komt ook zeker nog iets leuks op YouTube. Ik nader langzaam maar gestaag de 2500 abonnees(!) en dan is het gewoon dubbel feest. Dus wil je ook daar kans maken abonneer je dan (gratis) op mijn kanaal. En druk meteen even op dat notificatie belletje tijdens het abonneren want dan krijg je van YouTube een melding wanneer er een nieuw video van mij online is. Op die manier mis je de winactie niet.

‘Ja, schiet nou maar op met die winnaar…’

Ja, ik weet het, je wilt alleen maar weten of je hebt gewonnen 😉 Nou dat moment is nu aangebroken, de winnaar van de eerste jubileum winactie is: Jan van Duin!

Van harte gefeliciteerd Jan! Veel plezier met het pakket en iedereen die meegedaan heeft met de winactie bedankt voor jullie reacties! Het is leuk om zoveel oude en nieuwe gezichten te zien die een reactie achterlieten.

 

Dit vind je misschien ook leuk

7 Reacties

 • Reageer
  Dennis
  maandag, 18 november 2019 at 17:02

  Jan heel veel plezier met het geweldige NOSKOS pretpakket.

 • Reageer
  Jan-wille
  maandag, 18 november 2019 at 17:23

  Jan van harte gefeliciteerd en veel BBQ plezier ..

 • Reageer
  Lex Koudstaal
  maandag, 18 november 2019 at 17:32

  Jan van Duin? Die ken ik. Leuk! Dat is een fervent barbecueër en dus een terechte winnaar. Gefeliciteerd Jan !

 • Reageer
  Lex
  maandag, 18 november 2019 at 20:08

  Gefeliciteerd Jan!!

 • Reageer
  Mark Veurink
  maandag, 18 november 2019 at 20:57

  Gefeliciteerd Jan !!

 • Reageer
  Jan van Duin
  maandag, 18 november 2019 at 21:01

  Yes!!! Ik win nooit wat, en nu gewoon de hoofdprijs . Dank je wel Dennis, ik ben er heel blij mee!! Nogmaals dank voor alle inspiratie en tips. Heel veel succes met de volgende 12,5 jaren!

 • Reageer
  DJ
  dinsdag, 19 november 2019 at 18:53

  Gefeliciteerd Jan!

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.