0 In mededelingen

Gelukkig en gezond 2018 met veel barbecue en zo

Gelukkig en gezond 2018 Ik wil jullie allemaal graag een heel gelukkig en gezond 2018 toewensen. 2017 was voor mij en BBQ-NL een heel mooi jaar. Het blog bestond 10 jaar en daarom heb ik elke maand een winactie gehouden. Wie de laatste winactie heeft gewonnen lees je hieronder.

10 jaar BBQ-NL

Wat maakte 2017 dan zo’n mooi jaar? Nou ten eerste het tienjarig jubileum van BBQ-NL. Tien jaar lang bloggen is lang, gelukkig zijn er nog steeds ontwikkelingen in barbecueland om over te schrijven en zijn er nog steeds leuke recepten om te verzinnen en te maken. Ook ben ik bezig om mijn oude recepten allemaal na te lopen en aan te passen aan de wensen van deze tijd. De menu’s zullen aangepast worden en ik zal wat dingen herschrijven.
Dit had ik eigenlijk vorige winter al willen doen, maar toen kwam er opeens een boek tussendoor.

Het vuur de baas

In mei kwam mijn boek ‘Het vuur de baas’ uit. Een handboek over barbecue. Het hele proces was een stijle leercurve waar ik een hoop van heb geleerd. Het schrijven was eigenlijk nog het simpelste, maar er komt heel veel meer kijken bij het schrijven van een boek. Bij volgende keer, mocht die kans me worden geboden, zou ik die kant van het verhaal anders aanpakken. Maar er ligt dus een boek van mij in de winkels en het is toch wel een bijzonder moment wanneer je wat begon met een lege bladzijde in een tekstverwerker daadwerkelijk vast kunt houden.

BBQ blogger van het jaar

Ondanks dat ik vanwege het schrijven van Het vuur de baas minder tijd had om te bloggen werd ik vorig jaar uitgeroepen tot BBQ Blogger van het jaar. Een titel waar ik echt heel erg bij mee ben en ik zie het als een kroon op het werk van de afgelopen tien jaar.

Nederlands Kampioen BBQ Dessert

Bij de wedstrijden hebben we met de Sea Side Smokers een seizoen achter de rug waarin we zoekende waren. De brisket zat net buiten de top en die wilden we beter, dat is een zoektocht geworden van twee seizoenen. Aan het eind van dit seizoen leek het erop dat we op de juiste weg zijn en de jury kunnen bekoren.
Het dessert was voor de tweede keer een succes. Ook dit jaar weer een perfect score en als kers op de taart weer Nederlands Kampioen Dessert!

2018

Met een nieuw jaar voor de deur wordt het weer tijd om het oude ritme te hervatten; nieuwe recepten maken, af en toe eens wat nieuws uittesten en jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen in BBQ land.

2017 wil ik afsluiten met het bekend maken van de winnaar van de laatste winactie van het jaar. Degene die er met een gesigneerde versie van Het vuur de baas vandoor gaat is Richard (Herrebout). Van harte gefeliciteerd!!

Heb je niet gewonnen en was je voornemen voor 2018 om beter te gaan barbecueën dan kun je natuurlijk altijd een exemplaar bestellen bij de vrienden van bol.com. En wil je een gesigneerde versie dan heb ik er nog een paar op voorraad hier! Stuur dan even een email naar: info@noskos.nl

Sociaal

Ook dit jaar ben ik te vinden op Facebook en Instagram. Zullen we daar contact houden? Mocht je één van mijn gerechten maken dan zou ik het leuk vinden als je me even tagt op social media of de hashtag #noskosbbq erbij zet dan zie ik je creatie vanzelf langskomen, vind ik leuk.

Dit vind je misschien ook leuk

Geen Reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.