0 In Restaurant Reviews

Honey 1 BBQ, Chicago

Gisteren kwamen we terug van een kleine trip naar Michigan en op de terugweg wilden we bij Lem’s Bar-B-Q House in Chicago gaan eten, maar daar aangekomen bleek dit restaurantje dicht te zijn op dinsdag.

Dus op naar Honey 1 BBQ in de Chicago North Side. Dit restaurant is nog niet zo lang open maar krijgt zeer goede recenties op verschillende blogs.

Het eerste dat je ziet als je binnen komt is de aquarium smoker, dit soort smokers worden alleen in Chicago gebruikt. Verder lag er een grote berg hickory hout naast de smoker.
De eigenaar komt uit Arkansas en dat zie je terug in de gerechten, geen brisket e.d. maar kip en varkensvlees. Wil je toch rundvlees, dan moet je genoegen nemen met een burger o.i.d.

Ik heb een Pulled Pork Sandwich besteld en ook nog een portie Hot Links. K. had ook Pulled Pork en H. had Chicken Wings.
De Pulled Pork was heerlijk, lekker sappig, goede rooksmaak en geserveerd met een lekkere saus. De Chicken Wings waren ook erg lekker volgens H.
Maar het hoogtepunt voor mij waren de Hot Links. Ze leken een beetje op de braadworsten die ik zelf wel eens mee laat roken in mijn WSM als ik wat aan het maken ben, totdat de pepers hun werk gingen doen. Heerlijk pittig, rokerig, echt fantastisch!!

Honey 1 BBQ is zeker de moeite waard als je goede echte barbecue wilt eten als je in Chicago bent.

Dit vind je misschien ook leuk

Geen Reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.