0 In Restaurant Reviews

Kreuz Market, Lockhart, TX

Onze derde stop in Lockhart, Texas was Kreuz Market. Dit restaurant bestaat al sinds 1936, daarvoor was het een slagerij annex kruidenier, maar zit sinds 1999 op de huidige locatie. En je voelt dat het een nieuwer gebouw is en niet zoveel sfeer uitstraalt als de andere twee restaurants die we in Lockhart bezochten.

Ook hier weer bestel je het vlees in een apart deel en worden de bijgerechten en drankje in de eetzaal van het restaurant verzorgt.

We begonnen al een beetje vol te raken, dus maar één worstje en wat brisket besteld.

Hoe smaakte dat?!? Op zich was de brisket goed van kwaliteit, bij elk ander restaurant ben je blij als je het zo krijgt, maar na de mooie stukken van de andere twee giganten hier in Lockhart was deze toch een beetje minder, nog steeds erg goed hoor, maar niet zoals bij Smitty’s en Black’s, hij was iets droger en de smaak was anders.

Over het worstje kunnen we kort zijn, niet erg smakelijk, goed qua structuur, velletje e.d. maar de kruiden vielen bij ons niet echt in de smaak.

Al met al was dit het mindere restaurant voor ons vandaag, maar het steekt nog steeds met kop en schouders boven een hoop andere restaurants uit waar we hebben gegeten.

Hadden deze mensen ook hout liggen?!? Nou genoeg om een heleboel stukjes vlees te roken hoor 😉

Dit vind je misschien ook leuk

Geen Reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.