0 In Restaurant Reviews

Martin’s Bar-B-Que Joint, Nolensville, TN

Patrick Martin van Martin’s Bar-B-Que Joint in Nolensville, Tennessee, volg ik al enkele jaren online, eerst via zijn blog, later via twitter. Hij startte zijn blog toen hij met zijn barbecue restaurant begon en het was erg vermakelijk en interessant om te lezen met wat voor dingen hij te maken kreeg.
Ik had me al snel voorgenomen om eens persoonlijk kennis te gaan maken en zijn barbecue te proberen. Ik had van tevoren nog even getweet en we werden zeer warm welkom geheten. Nadat we onze bestelling hadden geplaatst hebben we even rond gekeken bij de pit en naar alle dingen aan de muur en ook maar meteen een t-shirt gekocht.

We hebben de Big Momma Sampler besteld, die bestaan uit brisket, pulled pork, ribs en twee bijgerechten. Als bijgerechten namen we aardappelsalade en cornbread. Bij de ribs mochten we kiezen tussen baby backs of spareribs en nat of droog, dus met of zonder saus. Wij gingen voor baby backs met saus.

En als je dan je eten krijgt en alles is gewoon goed dan weet je dat het toch kan, dat er restaurants zijn die het wel voor elkaar krijgen om goede barbecue te serveren. Je komt ze niet heel vaak tegen maar ze zijn er wel!
Alles dat we proefden was fantastisch. Mooi op smaak, mals en goed gegaard. Overal zat de rooksmaak gedoseerd in. Ook de bijgerechten waren heerlijk, het corn bread werd als een pannenkoek geserveerd, iets dat ik nog nooit was tegengekomen maar wel heel lekker was.
Tijdens het eten kwam “the Duke” de jongen achter de twitter account langs om even te praten. Hij vroeg of we al t-shirts hadden gekregen en toen ik zei dat ik er al één had gekocht zei hij dat dat niet de bedoeling was en dat we shirts kregen! Ook moesten we vooral de chicken wings met Alabama white sauce proberen en hij bracht prompt een mandje. Onwijs aardig! En ze waren me toch een partij lekker. De white sauce was een stuk pittiger dan zoals ik hem maak, maar dat ga ik in het vervolg zeker ook doen.

Na nog wat cadeautjes te hebben uitgewisseld gingen we voldaan op pad en waren het er over eens, dit was het beste, leukste en gezelligste restaurant van deze trip!

Mocht je ooit in de buurt van Nashville zijn dan is het de omweg meer dan waard!

Martin’s Bar-B-Que Joint
7238 Nolensville Road,
Nolensville, TN

Dit vind je misschien ook leuk

Geen Reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.