0 In Restaurant Reviews

Memphis Championship Barbecue, Las Vegas, NV

We hadden al eerder in een restaurant van Mike Mills gegeten, namelijk de 17th Street Bar & Gill in Murphysboro, IL en dat was toen niet echt een succes. Omdat Mike Mills een barbecueër is die een hoop prijzen heeft gewonnen en veel goede kritieken krijgt vonden we dat we hem nog een kans moesten geven, een slechte dag in het restaurant kan altijd, het zou niet moeten kunnen, maar het kan gebeuren.

Het restaurant ziet er mooi uit en is in een landelijke stijl ingericht er is ook een Drive Through gedeelte zodat je niet eens je auto uit hoeft als je BBQ wilt eten.

Ik bestelde een sample platter met St. Louis Style Ribs, Burned Ends, een Hot Link en Pulled Pork. Als bij gerechten Baked Beans en Creamed Corn. En we hadden Lemonade -citroenlimonade- als drinken

@Hettonzo had min of meer hetzelfde maar i.p.v. de Burned Ends had zij kip, Kay had Chili met Cornbread en Hushpuppies.

De Lemonade kwam in halve liter inmaakpotten, iets dat vaak in het zuiden wordt gebruikt als een low budget glas.

Wat de BBQ betreft hadden we dezelfde ervaring als in Murphysboro, de Pulled Pork en de ribs waren erg droog met erg weinig rooksmaak. De worst was erg lekker van smaak, erg pittig maar het vel was rubberig, je kreeg er amper je vork in. De Burned Ends waren heerlijk, het beste deel van de maaltijd!!
@Hettonzo’s kip was goed van smaak al ontbrak hier ook de rooksmaak. Kay’s Chili was goed maar de hushpuppies waren volgens haar “terrible”.

Als dessert een stukje Pecan Pie, dat erg goed was!

Dit was de laatste keer dat we een restaurant Mike Mills bezoeken, beide keren vielen erg tegen, ik weet niet of het de stijl is, alhoewel sommige dingen gewoon slecht waren, Ribs en Pulled Pork horen gewoon niet droog te zijn en het velletje van een worst hoort gewoon te knappen als je er in bijt, niet als kauwgom om je vlees heen te zitten, maar dit is in ieder geval niet iets dat we lekker vinden en waar we warm voor lopen.

Dit vind je misschien ook leuk

Geen Reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.