0 In evenementen

NOSKOS the Workshops – volg één van mijn workshops!

NOSKOS the WorkshopsDe komende maanden zal ik in samenwerking met Harlem BBQ in Haarlem een aantal workshops geven. Lijkt het je leuk om onder leiding van mij beter te leren barbecueën, de fijne kneepjes te leren of me het barbecue-hemd van het lijf te vragen? Lees dan snel verder!

Hands-on workshops

De workshops bij Harlem BBQ zijn hands-on. Er zijn maximaal 20 deelnemers die in groepjes worden opgedeeld en onder mijn leiding zelf aan de slag gaan met een aantal leuke recepten. De workshops worden binnen gegeven, dus we zijn niet afhankelijk van het weer. Er wordt gekookt op kamado’s van The Bastard, maar de technieken die ik je leer kun je op elke barbecue met deksel gebruiken.

Twee soorten workshops

Ik zal twee soorten workshops geven. De eerste, de Noskos BBQ Hero workshop, is een algemene barbecue workshop. We zullen een aantal leuke recepten maken waarbij verschillende technieken aan de orde komen. Bijvoorbeeld direct en indirect garen, caveman-stijl, dessert van de barbecue en een bijgerecht. Kortom er komt van alles voorbij.

De andere workshop is toegespitst op spareribs in de ruime zin van het woord. Hoe maak je de lekkerste spareribs? En hoe doe je dat als je wat minder tijd hebt? Waar let je allemaal op en hoe zit het met ribs van andere dieren? Dat alles komt aan bod tijdens de speciale Ribs Only workshop.

Wanneer?

Dit zijn de data voor mijn Workshops bij Harlem BBQ. De eerste is aanstaande zaterdag al, en er is nog plek!

Zaterdag, 4 mei:
Noskos BBQ Hero, klik hier om te reserveren

Zaterdag, 1 juni:
Ribs Only, klik hier om te reserveren

Zaterdag, 6 juli:
Noskos BBQ Hero, klik hier om te reserveren

Zaterdag, 14 september:
Ribs Only, klik hier om te reserveren

Dus wil je meer uit je barbecue halen? Of ben je onzeker over bepaalde technieken of bereidingen? Volg één van mijn workshops en ik zal het je stap voor stap, haarfijn uitleggen! Zie ik je in Haarlem?

 

Dit vind je misschien ook leuk

Geen Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.