2 In Recept van de Week

Recept van de Week – BBQ Uitdaging, Intro

weberbbquitdagingOp de Amerikaanse site van Weber kun je je opgeven om het barbecue recept van de week in je mailbox te ontvangen. Elke vrijdag krijg ik dus een leuk recept waar ik dan naar kijk en van denk “Dat ziet er lekker uit, zou ik ook eens moeten maken.” en waar ik dan vervolgens niets meer mee doe.

Ik heb me voorgenomen om dat dit jaar anders te doen, ik wil proberen alle 52 recepten dit jaar te maken! Maar omdat het soms een week niet uitkomt of omdat er weleens exotische ingrediënten in zitten heb ik wel twee regels voor mezelf bedacht.

– Ik heb een maand na verschijnen de tijd om het recept te maken.
– Als het iets is dat hier echt niet te krijgen is of iets is dat we echt niet lusten dan mag ik het archief van Weber induiken en een alternatief kiezen.

Ik begin hier met frisse moed aan, maar heb geen idee of ik het ga volbrengen! Als je zoiets gaat doen zie je pas of het een lastige opgave is. Maar over het algemeen zijn het leuke recepten die niet heel erg moeilijk zijn en er zit een hoop variatie in. Dus hou het hier in de gaten en doe desnoods mee als je zin hebt, foto’s en ervaringen kun je altijd posten bij het BBQ Genootschap.

2 Reacties

 • Reageer
  Martijn
  donderdag, 3 januari 2013 at 17:26

  Leuk idee man!! Heb me zelf ook maar aangemeld.

 • Reageer
  Jos
  zondag, 6 januari 2013 at 21:48

  Super bedankt voor de tip!

 • Reageer

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.