1 In mededelingen

Slow Fire

Ik merk altijd dat het barbecue seizoen er weer aan zit te komen wanneer ik allerlei informatie en aankondigingen begin te krijgen over nieuwe BBQ boeken en producten.

Dit maal was Amazon de eerste van het jaar met een aankondiging voor het nieuwste boek van Ray “Dr. BBQ” Lampé met de titel Slow Fire dat vanaf 1 maart te koop is.
De mensen die Food Network hebben kennen Ray misschien wel van Tailgate Warriors een programma op die zender waar hij één van de juryleden is die de barbecue jureert die de fans van Amerikaanse sportteams op de parkeerplaats van de stadions maken voorafgaand aan de wedstrijd. Verder heeft hij een aantal leuke boeken geschreven.

Ray komt ook naar Engeland binnenkort om een barbecue masterclass te geven, kost je 200 pond. Dan is ’t Twiske toch een stukje dichterbij, goedkoper en je mag zelf ook nog wat doen 😉

Maar het ging over het boek, het belooft een boek te zijn over low & slow barbecueën, laat dat nou precies mijn favoriete stijl zijn dus voor ik het wist had ik al weer op de Buy Now knop gedrukt, het vlees is zwak zullen we maar zeggen. Ik laat jullie wel weten of het wat is als het begin maart op de mat ligt.

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reageer
    Dominique Bos
    donderdag, 23 februari 2012 at 12:15

    Buy now, het is de mooiste knop die er is!

  • Reageer

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.