0 In Restaurant Reviews

Sweet Baby Ray’s Barbecue, Wood Dale, IL

Kwam ik er toch bijna de laatste dag achter dat er hier vlakbij twee restaurants van Sweet Baby Ray’s in de buurt zijn! Allebei vlak bij O’Hare, het internationale vliegveld van Chicago. Dus degene die het meest op de route lag in de tomtom gezet en daar onze laatste lunch genoten voor we weer in het vliegtuig naar huis stappen.
Sweet Baby Ray’s is voornamelijk bekend van hun barbecue sauzen, die echt heerlijk zijn!
Op de parkeerplaats kwam de rooklucht je al van ver tegemoet. Het is een klein restaurantje, maar erg gezellig. Het eten bestel je aan de counter, iets dat bij een hoop barbecue restaurants het geval is.
Ik bestelde een combo van St. Louis Style Ribs en Pulled Pork. H. had de Pulled Pork Sandwich en K. was de BBQ denk ik zat en nam een bacon cheese burger.
Mijn pulled pork was de beste van deze trip! Maar de ribs, de ribs waren bijna hetzelfde als dat ik ze zelf maak! Kan natuurlijk komen doordat ik vaak Sweet Baby Ray’s als glaze op de ribs gebruik, maar ook de onderliggende kruiden kwamen aardig in de buurt. Heerlijk!!!!

H. vond ook haar Pulled Pork de beste van de trip en K. zat te genieten van haar burger, de bacon was heerlijk!

Als bij gerecht had ik Baked Beans en Coleslaw en kreeg ook nog een stuk Corn Bread. K. had Green Chili Mac & Cheese, die lekker pittig was en H. had Aardappel Salade en ook hier was alles weer heerlijk.
Ik denk dat we een nieuwe vaste stek hebben gevonden om te gaan eten voor de terugreis. Volgende keer ook even bij de andere locatie op bezoek.

Dit vind je misschien ook leuk

Geen Reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.