1 In Algemeen

Vurige Verhalen, mijn nieuwe podcast!

Vurige Verhalen de Podcast

Kun je geen genoeg krijgen van alles dat met barbecue te maken heeft? Dan is er nu ook de Vurige Verhalen podcast die ik samen met Marcel van NasQ BBQ maak!

Meer de diepte in met Vurige Verhalen

Marcel en ik hebben allebei een Youtube kanaal en een blog. Maar we komen er steeds meer achter dat we ook af en toe gewoon gezellig over barbecue willen kletsen. Daar is een blog of een video niet altijd het geschikte medium voor. Dus leek het ons handig om een podcast te beginnen.

Nog niet overal beschikbaar

Inmiddels is de Vurige Verhalen podcast beschikbaar op Spotify en Stitcher. Apple en Google laten nog even op zich wachten omdat de aanmeldprocedures daar wat langer in beslag nemen. Maar die lopen, dus daar kun je ons binnenkort ook vinden. Net als op Tune-In/Alexa trouwens.

Maar als je daar niet op kunt wachten dan kun je de eerste Vurige Verhalen ook hier op de pagina beluisteren met de onderstaande speler!


Heb je de Vurige Verhalen geluisterd? Dan zijn we benieuwd wat je er van vond. Laat je het ons weten in een reactie hieronder? Of op social media, daar ben ik te vinden op Instagram: @noskosbbq

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reageer
    Ralph Ritsma
    maandag, 4 juli 2022 at 10:00

    Heel leuk mannen ik ben benieuwd naar de volgende. Luistert makkelijk weg in de vrachtwagen!

  • Reageer

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.