0 In Restaurant Reviews

Weber Grill Restaurant, Chicago, IL

Eén van de redenen waarom we hier waren was om de nieuwe show van Cirque du Soleil, Banana Spheel, te zien. Dit is een anders dan andere show van Cirque en wordt alleen hier vertoond.
De show was inderdaad anders, meer variété dan hun gebruikelijke shows, maar nog steeds meesterlijk!

Daarna was het tijd voor het Weber Grill Restaurant.
K. en ik hadden beide niet erg hoge verwachtingen voordat we hier naar toe gingen, het is toch een thema-achtig restaurant.
Het restaurants is enorm groot, met een gigantische open keuken. Er wordt op speciale ranch kettle grills gekookt die met briketten gestookt worden.
Ik had een Wild Berry Hard Lemonade als cocktail, die was erg lekker!
Als hoofdgerecht koos ik de 18 oz (510 gram) bone-in rib-eye steak. Daar zat garlic mashed potatoes bij, aardappelpuree met knoflook. De dames hadden filet mignons met dezelfde aardappelpuree.
Mijn steak was echt perfect, knapperig aan de buitenkant, medium van binnen, precies zoals besteld en fantastisch van smaak! De aardappelpuree was heerlijk, ik moet gauw op zoek naar het recept hiervan. De filets waren ook perfect en konden met een vork gesneden worden zo mals, met ook weer dezelfde krokante buitenkant.

Als dessert hebben we een Key Lime Cheesecake gedeeld, weer eens wat anders dan gewone Key Lime Pie en ook weer erg lekker!!
Het Weber Grill restaurant is ons 110% meegevallen en we zouden hier allemaal zo weer gaan eten!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen Reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.