2 In materiaal

WSM Handvat van Walnoothout

Mannen blijven in hun hart toch kinderen, dat zie je met auto’s, maar ook bij het barbecueën. Ze willen zich graag onderscheiden en de wat oudere mannen hebben altijd een beetje een hang naar het verleden. Dat zie je bij het barbecueën aan de houten handgrepen dat een deel  wil hebben. Is het een hang naar vroeger? Is hout meer primair dan kunststof? Geen idee, maar die houten hangrepen zijn natuurlijk gewoon veel mooier dan die grijze kunststof dingen 😉

Ik had op mijn WSM al een poos een houten Weber handvat zitten dat ik van Frits had gekregen, dus dat zat wel goed. Totdat via de BBQ Brethren en the Virtual Weber Bullet berichten kwamen van iemand die hele mooie custom handgrepen maakt uit hardhout en ze dan ook nog graveert! Ja, dan moet je toch weer de portemonnee trekken en zo’n ding bestellen in de VS.

Deze week kwam hij binnen, mooi handvat en dat voor maar €20 inclusief de verzendkosten. Je kunt bij Marty gewoon met PayPal betalen. En binnen 14 dagen heb je je handgreep in huis, dus je bent ruim op tijd voor de Sinterklaas en de Kerst.

Hij maakt ze voor Weber, Big Green Egg, UDS’en en Grill Dome, in walnoot, esdoorn, rozenhout etc.

AMLWoodArt

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

 • Reageer
  Nicky
  donderdag, 20 oktober 2011 at 16:20

  Nice! Zie er erg strak uit Noskos! Jammer dat ik er voor mijn otp meteen 3 moet bestellen :p

 • Reageer
  Wim
  woensdag, 7 december 2011 at 13:14

  Mooi mooi ! Heb net een setje besteld voor de Webers… 🙂

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.