0 In evenementen

WSM Smoke Day IV

Vandaag was het de vierde editie van de WSM Smoke Day, een initiatief van The Virtual Weber Bullet. Zo’n 400 WSM eigenaren wereldwijd roken vandaag iets in hun WSM en berichten hier over.
Rond een uur of twaalf heb ik mijn WSM aangestoken en toen hij op temperatuur was zijn er zes racks spareribs in gegaan. Twee uur voor dat de ribs gaar waren heb ik er nog wat braadworsten en BBQ beans toegevoegd.
Na vijf uur waren de ribs klaar, ik heb dit keer een nieuwe barbecue saus geprobeerd, het recept kwam uit het Jack Daniels barbecue boek. Ik vond de saus wel ok, maar hij miste wat diepte. De anderen vonden hem prima. Ik maak wel snel een nieuwe batch van mijn oude vertrouwde saus voor de volgende keer.
Verder had ik er nog appelmoes en aardappels met knoflook en rozemarijn uit de oven erbij.

Dit vind je misschien ook leuk

Geen Reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.