Contact

Voor bedrijven:

Perspakketten, informatie over uw bedrijf en/of vragen over adverteren kunnen altijd per mail of post gestuurd worden, stuur me een mailtje voor meer info: noskos@bbq-nl.com

Wilt u mijn saus en kruiden opnemen in uw assortiment? Leuk! Stuur dan even een email voor meer informatie naar: info@noskos.nl

Voor bezoekers:

Jullie bezoeken massaal mijn blog! Daar ben ik heel erg blij mee en zelfs een beetje verlegen. Ook stellen jullie veel vragen. Dat is nooit een probleem geweest, maar inmiddels zijn het er zoveel geworden dat ik ze niet meer allemaal kan beantwoorden omdat dat gewoon te veel tijd in beslag neemt.

 
Maar om je op weg te helpen kan ik je deze bronnen aanbevelen:

  • Welke barbecue moet je kopen? In dit artikel help ik je daarmee op weg.
  • Pellet barbecues? Hier beantwoord ik de 10 meest gestelde vragen.
  • Hier op mijn blog vind je onder het kopje ‘BBQ Info’ allerlei informatie over technieken, benamingen, kerntemperaturen, welke barbecue bij jou past etc.
  • Onder ‘Reviews’ kun je lezen wat ik van een bepaald barbecue, thermometer, boek of restaurant vind.
  • Ben je op zoek naar mijn saus of kruiden? Hier vind je de verkooppunten. En als je mijn kruidenshaker zoekt dan hebben ze die hier bij Beef en Steak.
  • En als je hier je antwoord niet vindt dan is er altijd nog mijn forum, het BBQ Genootschap. Daar vind je een gezellige community van barbecuegekken die je graag op weg helpen en de meeste vragen snel en vakkundig kunnen beantwoorden.