Het vuur de baas kopen? Dat kan hier, met handtekening!

Het vuur de baas kopen?

Mijn boek ‘Het vuur de baas’ kopen? Dat kan hoor. Ik heb nog een aantal exemplaren op voorraad. En als je dat wilt zet ik er ook nog een handtekening voor je in.

Het vuur de baas

Het vuur de baas is het handboek barbecueën dat ik heb geschreven. In 2017 werd het bekroond met de titel ‘BBQ Book of the Year‘.
Het is geen barbecueboek dat van voor tot achter vol staat met recepten. Als je recepten zoekt dan staan er genoeg hier op mijn blog. Nee, Het vuur de baas is een handboek barbecueën. Van aanschaf tot gebruik, brandstof tot vlees, pekels, marinades en rubs, alles komt aan bod. Er is een hoofdstuk over wedstrijdbarbecueën en wat daar allemaal bij komt kijken. En als je alle recepten die in het receptendeel staan maakt heb je alle in het boek besproken technieken een keer gebruikt.

Het vuur de baas geeft antwoord op de meest voorkomende barbecue-vragen. Vragen die ik hier op BBQ-NL en op mijn forum het BBQ Genootschap de revue heb zien passeren in de loop der jaren.

Het Vuur De Baas

Het vuur de baas kopen?

Als je een exemplaar van het vuur de baas wilt kopen dan kan dat voor 25 euro inclusief verzendkosten binnen Nederland. Dan zet ik er ook nog desgewenst een opdracht en handtekening voor je in. Stuur me even een mailtje op info@noskos.nl als je interesse hebt dan laat ik je weten hoe je kunt betalen.

Liever bij bol.com kopen?

Koop je Het vuur de baas liever bij bol.com? Dat kan via deze link. Je krijgt dan natuurlijk geen handtekening en maakt een groot concern een stukje rijker in plaats van je favoriete barbecue blogger 😉