3 In Merchandise

Grab life by the MOINK Balls T-shirts nu te koop!

Grab Life by the MOINK Balls Na het verschijnen van mijn boek zijn de MOINK Balls opeens weer populair. Zo verschenen er in de Playboy en Panorama artikelen over MOINK Balls. Mijn Instagramvriend Ron Haantjes maakte ze op het Toronto Egg Fest waar ze een grote hit waren. En tijdens Koningsdag aten Willem en Max een balletje dat ze aangeboden kregen door Jacques van El Hambre.
Zodoende kwam ik erop om voor mijzelf een t-shirt te maken met de tekst “Grab Life by the MOINK Balls’.

Nadat ik het eerste ontwerp op Instagram had gezet kreeg ik meteen een heleboel reacties van mensen die ook zo’n shirt wilden hebben. Nou, geen probleem. Het ontwerp staat vanaf nu in mijn Spreadshirt shop. Je kunt het daar bestellen, Spreadshirt maakt het en stuurt het je netjes toe. Ik weet dat sommige van de barbecueërs een iets grotere maat nodig hebben dan gemiddeld. Dat is één van de redenen waarom ik voor Spreadshirt heb gekozen, ze hebben namelijk t-shirts tot 5XL.

Ook heb ik aan de dames gedacht en meteen maar een dames versie ook ontworpen. Jullie kunnen shirts tot 3XL bestellen.

Je mag zelf de kleur van je shirt kiezen, hou er echter wel rekening mee dat het ontwerp op een wit shirt weg valt. Maar een wit shirt en barbecue gaat toch niet samen 😉
Op de achterkant staat groot ‘Grab life by the MOINK Balls’ en mijn nieuwe logo. Op de voorkant staat mijn logo op de borst.

Bestellen kan hier.

3 Reacties

 • Reageer
  Lourens
  donderdag, 29 juni 2017 at 21:00

  Hey Dennis,

  Gaaf shirt! Welke maat heb jij gekozen?

  • Reageer
   noskos
   donderdag, 29 juni 2017 at 21:07

   Ons model noskos toont u het shirt in de maat XL 😉

 • Reageer
  Pascal
  vrijdag, 30 juni 2017 at 21:31

  Can’t wait!!

 • Reageer

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.