1 In Restaurant Reviews/ Winkel Reviews

Oklahoma Joe’s BBQ en de Kansas City BBQ Store

Ben weer op reis, dit keer weer in de VS. Na een plezierige vlucht aangekomen in Chicago en vandaar op het gemakje met de auto naar Kansas City gereden. Het plan is om deze trip een aantal barbecue restaurants aan te doen met verschillende stijlen.

Vandaag waren we precies met de lunch in Olathe, net onder Kansas City waar Oklahoma Joe’s BBQ zit met er naast de Kansas City BBQ Store.

Niet te geloven hoe druk het in het restaurant was!

Hoezo druk?

Ik had een combinatie schotel met ribs, pulled pork, texas toast en bbq beans.

H. had de Hog Heaven sandwich, een grote bun met pulled pork en smoked sausage. K. had ook een combinatie schotel maar dan met brisket i.p.v. pulled pork.

Ribs en Pulled Pork combo.

Ribs en Pulled Pork Combo 10 minuten later.

Hoe was het eten?? Fantastisch! Ribs, pulled pork en brisket allemaal even lekker, de saus een klein beetje pittig en rokerig. De bbq beans waren een combinatie van 3 a 4 verschillende bonen in een goed pittige saus. Wat wil je nog meer?? Nog even een t-shirtje gescoord en daarna naar de buren.
Bij de Kansas City BBQ Store hebben ze en hele wand vol met rubs en sauzen, een grote voorraad smokers, een wand met rookhout, waar je zelf je hout mag scheppen, net als bij het kruidvat je snoep 🙂
Een aantal bussen Plowboys Yardbird gekocht en ook hun nieuwste rub, Bovine Bold. Verder Dizzy Pigs Jamaican Fire en Swamp Venom, een zakje kersenhout om te roken en een mop omdat de mijne een beetje op begint te raken.
Nog even naar de nieuwe grote WSM gekeken, wat een apparaat is dat zeg! Echt gigantisch!

Al met al een heerlijke barbecue dag!

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

 • Reageer
  Ronald
  vrijdag, 26 april 2013 at 17:10

  Ik ben ook in de oude zaak geweest welke is gevestigd in een oud benzinestation, waanzinnig! Wachtrijen van ruim een uur zijn hier met de lunch en diner geen uitzondering! In Oletha is de BBQ store inmiddels een 100 meter verhuisd naar een vrijstaand pand, prachtig om te zien wat er allemaal te koop is op BBQ gebied.
  Inmiddels is er een 3e lokatie geopend. Heerlijk BBQ restaurant!

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.