0 In Restaurant Reviews

Charles Vergo’s Rendezvous, Memphis, TN

Na twee Kansas City stijl barbecue restaurants zijn we naar Memphis gereden voor een totaal andere stijl. Het aanbevolen restaurant hier was Charles Vergo’s Rendezvous.
Deze zaak zit hier al sinds 1948 en is te vinden in een steegje in het centrum van Memphis. Je moet de kelder in en daar vind je een gigantisch restaurant waar op een gemiddelde vrijdagavond een paar duizend mensen ribs komen eten!
Deze ribs worden niet ‘low and slow’ geroosterd en er gaat geen saus op tijdens het bereiden, de ribs worden ingewreven met een dry rub en gaan dan boven direct vuur tot ze gaar zijn.

Ik had een combo van ribs en pulled pork, H. had ribs en K. had beans and rice.
De ribs waren heel anders, de dry rub had een hoop komijn en ook een pittig iets, waarschijnlijk cayennepeper.

Hoe vonden wij ze? H. vond dit de lekkerste ribs tot nu toe, ik vond ze ook heerlijk maar geef de voorkeur aan de Kansas City stijl.

Mijn pulled pork was ook zeer verschillend, leuk om te zien hoe met hetzelfde stuk vlees, hetzelfde gerecht totaal anders kan zijn.

De bbq-beans die we bij de ribs kregen leken het meest op de beans die ik zelf maak, erg lekker dus 🙂 En de coleslaw was met mosterd en totaal anders dan de slaw die je normaal krijgt, iets dat ik zeker snel zelf ga proberen!

Eén van de smokers.

Dit vind je misschien ook leuk

Geen Reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.