1 In Restaurant Reviews

Bob Sykes BarB-Q, Bessemer, AL

Na een hobbelige vlucht kwamen we netjes op tijd aan in Atlanta. Nadat we de huurauto hebben opgepikt zijn we naar Bessemer, Alabama gereden omdat daar onze eerste stop van deze BBQ Trip zat, Bob Sykes BarB-Q.

Dit restaurant bestaat al sinds 1957 maar zit hier op deze plek sinds 1968. Het eerste dat opvalt als je aankomt rijden is de mooie oude neon reclame. En het ruikt heerlijk op de parkeerplaats.
Binnen is er een open barbecuepit waar het vlees op wordt gegaard. Bestellen doe je aan de balie, daar pik je de bestelling ook op als hij klaar is. Iets dat vrij gewoon is bij barbecue restaurants.

Wij namen de pork en ribs combo met baked beans, black eyed peas en Texas toast. De varkenschouder wordt hier gesneden en daarna gehakt, er gaat een enigszins zure, dunne saus overheen op basis van tomaten. Die saus had het zeker nodig anders was het echt te droog. Met saus was het niet slecht maar zeker niet het beste dat ik in een restaurant heb gegeten.
De ribs waren spareribs met het kraakbeen eraan. Er zat een hele heerlijke zachte rooksmaak aan en het had een hele mooie structuur met bijna een soort bark aan de buitenkant, erg lekker!
En de bijgerechten, ja dat waren gewoon bijgerechten, helemaal niets bijzonders.

Maar al met al toch een erg leuke belevenis en ondanks dat de varkensschouder niet bijzonder was waren de ribs en de locatie dat zeker!

Bob Sykes BarB-Q
1724 9th Ave N
Bessemer, AL

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reageer
    Dominique
    dinsdag, 23 oktober 2012 at 14:00

    Leuk! Vind vooral de Working Mom Special errug grappig, haha!

  • Reageer

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.