0 In Restaurant Reviews

Sweet Baby Ray’s, Elk Grove Village, IL

Toen we vorige keer uit Chicago vertrokken zijn we voor vertrek bij Sweet Baby Ray’s in Wood Dale, IL gaan eten. Nu zit er nog een restaurant van hun aan de andere kant van vliegveld O’Hare en het leek ons leuk om deze keer daar te gaan eten voor ons vertrek. Op die manier hebben we al een goede maaltijd binnen voor we het vliegtuig in gaan en kunnen we in ieder geval die bakken vliegtuigvoer overslaan.

Deze Sweet Baby Ray’s is een stuk groter met o.a. een grote bar en een terras. Ook qua bediening verschillen ze, hier wordt gewoon bediend terwijl je bij de andere vestiging je eten aan de balie bestelt. Ook de kaart is een stuk uitgebreider met cocktails en pasta schotels.

Ik ging voor de “3 meat combo” en @hettonzo nam de boneless rib sandwich. De soorten vlees die ik had uitgekozen waren baby back ribs, brisket en sausage. Als bijgerechten had ik corn bread en green chili mac & cheese.


Alles was heerlijk. De ribs zoals ik ze zelf maak, zal door de saus komen, de worst rokerig en pittig en de brisket was ook goed, niet droog en goed van smaak.
De green chili mac & cheese is een aangename variatie op de gewone mac & cheese, deze is een stuk pittiger, waarschijnlijk door de toevoeging van jalapeño’s.

@hettonzo’s boneless rib sandwich was volgens haar ook heerlijk, zo lekker dat ik niet eens heb mogen proeven 😉

Dit vind je misschien ook leuk

Geen Reacties

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.