2 In Restaurant Reviews

The Snazzy Pig, Roswell, NM

In Roswell, New Mexico, je weet wel, van die neergestorte UFO in 1947, kwamen we langs The Snazzy Pig. Het was om een uur of elf ‘s-ochtends dus we dachten dat hij nog dicht zou zijn. Fout gedacht, hij was gewoon open! Toen we het raampje van de auto open deden roken we het al, hier werd echt gebarbecued, dus met goede verwachtingen naar binnen.
Bestellen moest aan de balie, iets dat bij een hoop BBQ zaken de gewoonte is. Daarna werd het wel naar ons tafeltje gebracht.
Ik had de Brisket Sandwich, de dames namen een Pulled Pork Sandwich. Het vlees kwam op Wonder Bread, een soort casinobrood dat zomaar een week goed blijft zonder bijzondere maatregelen. Dit brood wordt veel gebruikt bij barbecue en is eigenlijk een perfecte begeleider om de saus op te vangen.
Mijn Brisket was goed sappig, iets dat vrij lastig is om te bereiken, maar hij was zonder saus niet erg lekker. Dat zelfde gold voor de Pulled Pork.

Ook de bonen die ik bij mijn broodje had waren niet lekker, de aardappelsalade daarentegen was lekker fris doordat ze er augurk in hadden gedaan!

The Snazzy Pig
901 N Main Street
Roswell, NM 88201

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

 • Reageer
  karel1000
  zondag, 26 september 2010 at 13:27

  Hoi Noskos als ik zo jou commentaren lees vallen toch veel bbq restaurants tegen of is het niet wat jij ervan vewacht had. Aan de ene kant maakt dit mij vrolijk omdat dat betekent dat we hier op het forum toch goed bezig zijn. Maar ja voor jou is het dan toch weer jammer.

 • Reageer
  noskos
  zondag, 26 september 2010 at 15:11

  Hoi Karel,

  Wij BBQ’en best goed hoor en dit zijn niet de eerste restaurants die ik hier bezoek, dus ik kan ook een beetje vergelijken 😉 Als je met leden van de BBQ Brethren praat kom je er een heleboel tegen die nagenoeg nooit naar een BBQ Restaurant gaan, gewoon omdat ze het zelf lekkerder kunnen maken.

  Kijk de bereiding per regio kan verschillen en daar zul je me niet over horen klagen, ik heb daar wel mijn voorkeuren in, maar als vlees droog of smakeloos is vind ik dat dat niet hoort.

 • Reageer

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.