111 In Thermometers

Thermapen One, review snelste thermometer voor de BBQ!

Thermapen One

Net toen je dacht dat je de perfecte kernthermometer had gevonden komt Thermoworks met hun nieuwste versie van de Thermapen: de Thermapen One. De naam van dit nieuwe model slaat op de tijd die de thermometer erover doet om de temperatuur te meten, één seconde! Wat is er nog meer anders aan dit nieuwe model, wat is hetzelfde gebleven en moet je upgraden? Al die vragen komen hieronder aan de orde.

Instant Read Thermometer

De Thermapen One valt in de categorie Instand Read Thermometers. Dat zijn thermometers die razend snel de kerntemperatuur meten van een product waar je ze in prikt. Vanwege dat prikken zie je de laatste tijd ook zo nu en dan de term prikthermometer langskomen.

Waar gebruik je een Instant Read Thermometer voor?

Instant Read Thermometers zoals de Themapen One gebruik je voornamelijk bij snelle bereidingen. Dus als je een steak of mooi stuk vis op de barbecue hebt liggen boven een heet vuur dan is dit de thermometer die je pakt.

Een thermometer met een voeler aan een draadje is vaak een stuk langzamer en je wilt niet dat je vlees 60°C is en dat je thermometer pas 50°C aangeeft. Daarbij kunnen die draadjes van die voelers niet goed tegen hoge temperaturen.

Maar je kunt een Thermapen One ook gebruiken om te kijken of je brood of cake al gaar is, rond de 95°C zijn dat soort dingen goed en hoef je niet meer met een satéprikker te kijken. Meten is echt weten in dit geval. En hier worden de Thermapennen dan ook in de keuken gebruikt en niet alleen maar voor de barbecue.

Kijk je liever dan dat je leest? Hier is de video!

Wat is er hetzelfde gebleven t.o.v. de Thermapen MK4?

Alle goede eigenschappen van de voorganger, de Thermapen MK4, vind je ook weer in de Thermapen One terug. Ik zal hier een kleine opsomming geven maar als je dat uitgebreid wilt lezen dan vind je hier mijn review van de MK4.

 • Bereik:  -49.9 tot 299.9°C
 • resolutie: 0.1 °C of 1°C – instelbaar door gebruiker
 • 360° draaiend display
 • verlicht display dat automatisch aan en uit gaat onder verschillende omstandigheden
 • bewegingsgevoelige slaapmodus, schakelt automatisch uit bij neerleggen en aan bij oppakken
 • roestvaste probe met smal uiteinde
 • Behuizing: ABS-plastic met “Biomaster” anti-bacteriële coating
 • water en stof bestendig: IP67
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • geproduceerd in Engeland.

Wat is er nieuw aan de Thermapen One?

In eerste instantie zie je meteen dat de vormgeving is veranderd. De rubberen pakking die is verdwenen en de rondingen aan de zijkanten zijn hoekiger geworden. Zelf vind ik hem erg prettig in de hand liggen.

Maar de grootste wijziging aan de Thermapen One natuurlijk de meetsnelheid. En ik hoor je zeggen, “Wat maken die enkele seconden nou uit?”. En ja, daar heb je zeker een punt, totdat je die snelheid gewend bent en een tragere thermometer in je handen hebt. Dan merk je dat je al snel verwend bent en dat een thermometer die in drie seconden meet zoals de MK4 opeens heel langzaam lijkt.

Thermapen One in actie

Voor wie is de Thermapen One en moet ik upgraden?

Je moet natuurlijk helemaal niets, maar als je werkt met grote aantallen producten waarvan je snel de kerntemperatuur wilt weten dan is er met de Thermapen One een hoop tijdswinst te behalen. Stel je doet catering en je wilt weten of de kippenpootjes, hamburgers of satéstokjes gaar zijn dan is twee seconden per item op een grote hoeveelheid een hele hoop.

Sta je gewoon in de achtertuin en heb je al een Thermapen, dan ligt het er een beetje aan welk model je hebt of het een upgrade waard is. Heb je de MK4 dan heb je een hele fijne kernthermometer en zou ik het geld lekker in mijn zak houden, of er een mooi stuk vlees voor kopen.

Heb je een MK3 of eerder dan zou ik er toch serieus over denken om te upgraden naar de Thermapen One, of als je er nog één kunt vinden een MK4 goedkoop op de kop te tikken (bijvoorbeeld hier op Black Friday bij Beef en Steak). En wat daarvoor voor mij de doorslag geeft is dat hij weer automatisch aangaat als je hem oppakt. Dat maakt je leven echt zoveel gemakkelijker.

Thermapen One conclusie

Met de Thermapen One heeft Thermoworks ETI een fantastische thermometer in de markt gezet. Razendsnel, degelijk, heeft goede garantie en hij doet vooral wat hij moet doen, heel nauwkeurig de temperatuur aangeven. Heb je nog geen snelle thermometer dan is dit degene die ik je van harte aan kan bevelen.

Heb je wel al een kernthermometer dan is het niet altijd nodig om te upgraden maar soms zijn er vernieuwingen waar je erg blij van wordt als ze in je thermometer zitten.

Thermapen One kopen?

Wil je naar aanleiding van deze review een Thermapen One kopen dan kun je dat via deze link op Bol doen. Jij betaalt niets meer en ik krijg een klein percentage van de verkoop. Op die manier steun je BBQ-NL en kan ik content als deze blijven maken. Alvast bedankt als je dat wilt doen!


De Thermapen One is mij ter beschikking gesteld door Thermapen Nederland. Voor deze review ontvang ik geen vergoeding en alle meningen zijn van mijzelf.

Dit vind je misschien ook leuk

111 Reacties

 • Reageer
  jeroen kruit
  woensdag, 27 oktober 2021 at 18:22

  Hoi Dennis komt wel van pas die thermapen. kan dat ali ding eindelijk de deur uit.

 • Reageer
  Ron Hertsenberg
  woensdag, 27 oktober 2021 at 18:30

  Hoi Dennis,

  Dit bbq accessoire ontbreekt nog in mijn collectie en zou de collectie goed aanvullen!

 • Reageer
  Jeffrey
  woensdag, 27 oktober 2021 at 18:42

  Goodies voor de Q zijn altijd goed!

 • Reageer
  Peter
  woensdag, 27 oktober 2021 at 18:46

  Deze thermapen zou super zijn. Maatjes hebben er al 1 maar ik nog niet. De huidige thermometer is ook wel echt aan vervanging toe.

 • Reageer
  Hans Benjamins
  woensdag, 27 oktober 2021 at 18:51

  Hey dennis de thermapen komt mij heel goed uit. Die inkbird valt me wel gigantisch tegen kwa snelheid (de hand haast verbrand voor je een temp hebt) en nauwkeurigheid

 • Reageer
  Jouke
  woensdag, 27 oktober 2021 at 18:57

  Waarom ik een nieuwe Thermapen nodig heb? Mijne is laatst gevallen en gebarsten, hoe moet ik nu al die lekkere Noskos kruiden gebruiken met al die mooie recepten als ik niet weet wanneer ik de juiste kern temp heb bereikt…. Paniek!!!!!

 • Reageer
  Wessel
  woensdag, 27 oktober 2021 at 18:59

  Wow, dat is super handig als ik saté maak, kan je alle stokjes vliegensvlug controleren. #metenisweten.

 • Reageer
  Remco
  woensdag, 27 oktober 2021 at 19:05

  Ooooh, een nieuwe winnen zou zo mooi uitkomen, mijn vorige thermapen heeft de geest gegeven, en dat voelt toch als een beetje gehandicapt, zo zonder mijn voelvingert

 • Reageer
  Arjan Coenen
  woensdag, 27 oktober 2021 at 19:19

  Top apparaat Dennis!
  Laat ik ook gelijk aan brandstof verbruik en temperatuurschommelingen denken die dan allebei minder worden aangezien t deksel weer vlugger gesloten kan worden.♨️♨️♨️

 • Reageer
  Jeroen
  woensdag, 27 oktober 2021 at 19:25

  Ik heb de inkbird variant alleen deze word gebruikt om het temperatuur te meten voor de babyfles. Dit is een goede hulpmiddel voor mijn vrouw maar helaas niet voor mij.

  Doordat ik veel aan het barbecueën ben mis ik vaak wel een pen waar je even snel mee kan meten, en hopelijk is dit mijn kans! Ik ga duimen.

 • Reageer
  Erik
  woensdag, 27 oktober 2021 at 19:26

  Waarom ik een One nodig heb? Logisch… als ik dan een mooi stuk vlees al uren op de BBQ heb liggen, dan weet ik tenminste in 1 sec of het klaar is!

 • Reageer
  Michiel de Jager
  woensdag, 27 oktober 2021 at 19:31

  Hoi Dennis,
  Ik volg (en like! ) met veel plezier jouw kanaal. Heb sinds een paar maanden een kamado en ben helemaal verslaafd geraakt. Heb al veel van jouw recepten gemaakt (thuis zijn ze ook blij met je) en heb redelijk wat accessoires gekocht. Deze staat op mijn lijstje, maar gezien de huidige situatie, blijf ik even op mijn geld zitten. (Je kan niet alles tegelijk hebben) Zou natuurlijk tof zijn als ik hem win, kan ik het geld t.z.t uitgeven bij beef & steak voor een mooi stuk vlees!
  Ga zo door met je kanaal en blog!

 • Reageer
  Mark van der Slot
  woensdag, 27 oktober 2021 at 19:56

  Leuke review wederom met duidelijke uitleg. Waarom ik deze wel zou willen winnen?? Het nieuwste van het nieuwste is altijd welkom

 • Reageer
  Dennis
  woensdag, 27 oktober 2021 at 20:27

  De reden dat ik graag een thermopen zou willen? Ik heb er nu 1 die net zo betrouwbaar is als de temperatuurmeter in de dome van mijn bastard… tijd voor een goed dus!

 • Reageer
  Don
  woensdag, 27 oktober 2021 at 20:37

  Deze zou ik graag willen dan kan mijn oude naar mijn maatje toe

 • Reageer
  Tommy Vanrompay
  woensdag, 27 oktober 2021 at 20:48

  Omdat mijne dringend aan vervanging toe is

 • Reageer
  Ronald
  woensdag, 27 oktober 2021 at 20:49

  Met name die snelle meting lijkt me heel prettig. Als je bijvoorbeeld een gevlinderde kip op je bbq hebt liggen dan zijn meerdere metingen onoverkomelijk. Je wilt immers dat hij overal minimaal 70 graden is en dan is even snel een paar metingen verrichten fantastisch. Dan snel weer het deksel dicht en kan de kip rustig verder garen. Een goed gebouwde en snelle Thermapen One lijkt me een fantastische genot.

 • Reageer
  Job
  woensdag, 27 oktober 2021 at 20:58

  Hey Dennis, mooie review. Ik zou hem graag weggeven aan mijn broertje. Hij is vervend bbqer net als ikzelf overigens.

  Ik heb hem zelf al, zoals je review al aangaf, het is een top meter!

  Ps. Blijf zo doorgaan, we volgen je YouTube kanaal al geruime tijd!

  Gr.

 • Reageer
  Walter
  woensdag, 27 oktober 2021 at 21:35

  Eigenlijk heel simpel , omdat ik hem graag wil hebben

 • Reageer
  Stefan
  woensdag, 27 oktober 2021 at 21:40

  Ik wil graag de nieuwe thermapen omdat mijn eters altijd heel ongeduldig zijn. Dus hoe sneller hoe beter

 • Reageer
  Bas
  woensdag, 27 oktober 2021 at 21:42

  Nu ben ik wel heel nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe thermapen. Stuur hem daarom maar op naar mij met dezelfde snelheid waarmee hij doet meten.

 • Reageer
  dany
  donderdag, 28 oktober 2021 at 01:38

  Wij hebben thuis een Rösle Gourmet Thermometer (digitaal). Maar ondertussen kan ik nog mijn vingertjes mee laten garen bij het bepalen van de kerntemperatuur .
  Lijkt me wel een leuk upgrade.
  En bedankt voor je leuke filmpjes van heerlijke receptjes en reviews van nieuwe producten.

 • Reageer
  Peter den Besten
  donderdag, 28 oktober 2021 at 04:13

  Heb nu een goedkoop prul van Ali, hier zou ik wel blij van worden!

 • Reageer
  Nick van iersel
  donderdag, 28 oktober 2021 at 06:57

  Goede en duidelijke review..
  Ik heb ooit zn na maak gekocht bij alie.. Je merkt daar toch wel afwijking in, en daarom gebruik ik die ook niet meer.
  Ik heb al de smoke van therma, en deze one zal dus een mooie aanvulling zijn..

 • Reageer
  Dennis
  donderdag, 28 oktober 2021 at 09:09

  Ik zou zo graag een thermapen toevoegen aan mijn assortiment, echter zegt mijn vrouw dat mijn huidige thermometer goed genoeg is en dat ik niet door moet slaan .

 • Reageer
  Rien Boshuis
  donderdag, 28 oktober 2021 at 13:24

  Mijn oude thermapen gaat haperen en is aan vercanging toe…

 • Reageer
  Andries
  donderdag, 28 oktober 2021 at 13:30

  Hoi Dennis,

  Ik heb nu de Mk3, maar deze begint kuren te vertonen (uiteraard net buiten de garantie). De One zou dus zeer welkom zijn!

 • Reageer
  Niels
  donderdag, 28 oktober 2021 at 16:19

  Leuke actie Dennis, ik doe graag mee. Hij zou een welkome aanvulling zijn tussen m’n BBQ tools!

 • Reageer
  Johan Offenga
  donderdag, 28 oktober 2021 at 17:47

  Lijkt me super gaaf om hier mee te mogen werken!!

 • Reageer
  Marten Boersma
  donderdag, 28 oktober 2021 at 20:53

  Toffe actie Dennis!
  Ik heb al wat jaartjes een mk3 waar ik heel tevreden over ben!
  Maar… De One lijkt me echt een geweldige upgrade!

 • Reageer
  Patrick
  donderdag, 28 oktober 2021 at 22:08

  De Thermapen zal hier een echte aanwinst zijn.
  Dat is wel een thermometer die ik op dit moment mis.
  Zou erg gelukkig zijn mocht ik hem winnen ☺

 • Reageer
  Erik Tijssen
  donderdag, 28 oktober 2021 at 22:47

  Nadat mijn Maverick de geest gaf tracht ik het zonder te doen, maar merk dat ik niet zonder kerntempmeter kan, en dan zal het uiteraard een Thermapen moeten worden…

 • Reageer
  Mattias Kok
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 08:55

  Duidelijke review van een mooi product. Ik prik nu steeds een thermometer met een draadje om even snel de temperatuur te meten. Niet ideaal natuurlijk, daarom zou een thermapen een fantastisch stukje gereedschap voor me zijn!

 • Reageer
  Robin Doorakkers
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 14:07

  Hallo Dennis. Supertof deze nieuwe thermapen, klinkt als een echte upgrade. Ik heb enkel nog een inkbird “met draadjes” voor de low en slow bereidingen. Dus deze zou echt super welkom zijn! Laatst had ik een stukje vlees en het duurde zo lang voor de correcte temperatuur werd weergegeven, dat het alweer te laat was. Ideale gebruikssituatie dus. Veel van de gerechten die ik maak, zijn of geïnspireerd of volledig volgens recept volgens jouw site of video’s. Keep up the good work!

 • Reageer
  Lorenzo van Gortel
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 16:37

  Als ik de thermapen one win dan maak je niet alleen mij, maar meteen mijn hele familie en vriendengroep gelukkig!
  Allemaal zullen we dan een nog lekkerder en zorgvuldiger bereid stukje vlees voorgeschoteld krijgen!

  Gr
  Lorenzo

 • Reageer
  Jacintha
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 16:39

  Lijkt me super handig om tussendoor even snel de temperatuur van het vlees te meten op andere plekken dan waar de meater zit!

 • Reageer
  Randy
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 16:40

  Hey Dennis!

  Duidelijke review! Enige wat ik mij afvraag is hoe makkelijk het te kalibreren is, mijn huidige insta thermometer kan ik dus niet kalibreren (wijkt ongeveer 5c af). Ik zou dus heel graag een nieuwe willen winnen!

 • Reageer
  Daniël
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 16:47

  Must have item, mis nog een goeie thermometer

 • Reageer
  Alwin
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 16:50

  Die zou wel goed van pas komen hier! Tijdje geleden je account ontdenkt en ben helemaal om. Langzaam aan mijn collectie voor de bbq aan het uitbreiden en een instant read thermometer moet nog toegevoegd worden!

 • Reageer
  Bart Lenstra
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 16:51

  Hoi Dennis, ik zou heel graag de Thermapen willen winnen, zodat ik zeker weet dat ik snel de juiste temperaturen kan meten als ik met Aart weer eens aan de slag ga voor bbqbaart. Want mijn huidige thermometer was leuk, maar ik ben nu klaar voor het échte werk! Top actie trouwens! En alvast congrats aan degene die wint!
  Vriendelijke groet, Bart van @bbqbaart

 • Reageer
  Wouter
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 16:57

  De thermapen one zou perfect aansluiten bij mijn nieuwe hobby! Het creëren van heerlijke gerechten van de bbq.

 • Reageer
  Mathias Declerc
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 16:58

  Zou super zijn om deze te winnen! Ik ben een beginnende bbqer en dit is 1 van de dingen die ik nog nodig heb zodat ik eindelijk kan beginnen met mijn low en slow sessies en zodat het gezinnetje mee kan genieten van de lekkere gerechten!!

 • Reageer
  Dennis
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 17:02

  Hey naamgenoot,
  Deze thermapen zou mij uitstekend van pas komen en mijn Chinese thermometer kunnen vervangen. Het duurt namelijk even voordat deze de temperatuur weergeeft (de temperatuur loopt langzaam op via de display). De snelheid waarmee deze Thermapen meet is geweldig en precies wat ik nodig heb.

 • Reageer
  Martijn Bouhuys
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 17:02

  Ik zou hem wel willen winnen zodat ik een keer niet zo spastisch hoef te doen tijdens het meten van m’n burgers!
  Zolang het duurt met m’n huidige meter verbrand ik m’n hele hand en onderarm.
  Gênant om te meten met je handschoenen aan vind ik Daarom graag!

 • Reageer
  Aron de Jong
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 17:04

  Hoi Dennis, Afgelopen kerst kwam hier het idee om de bbq is aan te steken. Toen een heerlijke lambout klaar gemaakt. Daar heb ik niet het corona maar het bbq virus opgelopen haha. Van het jaar verschillende keren spare ribs gemaakt en pullet pork.
  Waarom ik de thermapen one graag zou willen is omdat ik nu sta te pielen met een goedkoop analoog ding van de hema. Met een schaalverdeling van niks. En omdat ik een nederlander ben en ieta kan winnen.
  Bedankt voor alle leerzame en leuke bbq filmpjes. Ga zo door!!

 • Reageer
  Wouter
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 17:04

  Heb al een wat thermometers geprobeerd, maar die zijn allemaal niet zo snel. Zou nu weleens een echt rappe meting willen doen!

 • Reageer
  Siebe Grijpma
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 17:23

  Gave review en heel mooi product die Thermapen. Ik heb zelf de Thermapen One en onlangs bij een Beef & Steak workshop met de MK 4 mogen werken. Dat is wel even een verschilletje zoals ook jij aangeeft in je review.

  Ik BBQ vaak en het hele jaar door, geniet het meeste van LOW and Slow en dan is een Instant read thermometer onmisbaar.

  Keep up the good work met het delen van je BBQ passie en ik hou me dus graag aanbevolen voor de Thermapen One!

 • Reageer
  Rob Herbert
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 17:46

  Ha dennis de ouwe westlander. Zoals altijd word gezegd meten is weten waardoor zo een thermapen super handig is en zeker nu er een bbq bij komt is het handig om snel te meten zeker als staan ze straks beide aan!!! Ga zo door met je filmpjes op you tube altijd leerzaam en leuk om te kijken!!!

 • Reageer
  Niek de Graag
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 17:55

  De thermapen zou fantastisch zijn. Ik zit al een tijdje te kijken naar een snelle thermometer, maar het is er nog niet van gekomen. Misschien dat dit wel een teken is?

 • Reageer
  Sebastiaan Kloosterboer
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 18:01

  Mis alleen nog een bieropener achterop, dan is ie perfect! 😉 Zonder gein, net mijn mooie, klassieke vleesthermometer laten vallen en… kapot. Zou dus fantastisch zijn als ik hem mocht winnen..

 • Reageer
  Mike van Beek
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 18:06

  Meten is weten.

  Groot fan van jouw kanalen.

  Ga zo door Dennis! Bedankt voor alles.

 • Reageer
  Micha
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 18:16

  Hoi Dennis, ik zou dolgraag deze thermapen winnen, ik ben vanaf vorige maand in het bezit van een kamado Joe en heb al aardig wat van jou recepten geprobeerd met groot succes moet ik zeggen je maakt geweldige filmpjes. Groeten Micha

 • Reageer
  Tristan Wanders
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 19:43

  Kan ik eindelijk die wagyu a5 op juiste temperatuur krijgen.

 • Reageer
  Boy peters
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 20:22

  Gissen is missen… al langere tijd opzoek naar een goede kerntempratuur meter voor langs mijn meater, dit zou dus erg goed van pas komen!

 • Reageer
  Maurice
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 20:36

  Dit komt goed van pas ik heb nu een thermometer die ik niet helemaal vertrouw dus dan komt deze wel heel goed van pas!

 • Reageer
  Marc
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 20:59

  Nou eigenlijk wil ik meedoen, omdat ik erg van bbqen houd en m’n steak graag perfect afgrill, maar het niet meer aan mijn vrouw kan verkopen om een nieuw technisch snufje van +100eu aan te schaffen Hoe dan ook, fan blijf ik toch wel Dennis! Bedankt voor de gedeelde kennis de afgelopen jaren!

 • Reageer
  Jeroen
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 21:39

  Omdat ik een mooie wagyu steak gekocht heb en van je geleerd heb ook een thermapen nodig heb om die goed klaar te maken. Maar ja.. wagyu he? Geld is op, dus kan hem goed gebruiken.

 • Reageer
  Rogier
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 21:47

  Hoi Dennis! Als beginnende Bastard bbqer ben ik nog op zoek naar goeie accessoires! Een thermopen? Die ontbreekt inderdaad nog ja!

 • Reageer
  DJ
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 21:54

  Tja, die Thermapen One is gewoon ’the one to check them all!’ Een instant-read thermometer is nu eenmaal een must, en als je er dan toch één haalt, dan maar gelijk de beste.

 • Reageer
  Pieter
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 21:57

  Leuke review! Lijkt me een prima thermometer. Ook handig voor in de keuken verwacht ik.

 • Reageer
  Albert
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 22:46

  Dat belooft veel goeds, zeker de supersnelle reactietijd. Als ik kebab of saté maak controleer ik graag alle stokjes, soms op meerdere plekken. Dat zou met deze razendsnel moeten gaan.
  Fantastisch als een bedrijf zich steeds verder blijft ontwikkelen.

  • Reageer
   noskos
   zondag, 7 november 2021 at 14:31

   Van harte gefeliciteerd Albert! Je bent de gelukkige winnaar van de Thermapen One!

 • Reageer
  Marc Kuijpers
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 22:59

  Ik zal eens uitleggen waarom ik volgens mij zo’n mooie thermapen verdien.

  Door al die gruwelijk lekkere recepten die je gewoonweg wel moet proberen (zeker na het zien van die leuke YouTube-video’s) is mijn bankrekening al redelijk geslonken.
  Die thermapen staat al een tijdje op mijn lijstje en het duurt echt nog wel even tot het kerst is dus laat maar weten waar ik mijn adres kan achter laten voor deze mooie thermapen

 • Reageer
  Harrie Rossiau
  vrijdag, 29 oktober 2021 at 23:59

  Ik heb voor me partner al zoveel thermometers gekocht dat ik er nu geen meer durf te kopen.. dus hopelijk win ik deze heb ik weer een mooi cadeau voor mijn bqq partner dat ie ook in de aankomende winter kan bqqen

 • Reageer
  Willem BBQ Bas
  zaterdag, 30 oktober 2021 at 06:29

  Hé Dennis, ik heb een ander voorstel . Hou jij dit top model voor je zelf en stuur mij die van jou. Zitten we in een win- win situatie jij blij ik nog veel meer blij

 • Reageer
  Xander Kuijlen
  zaterdag, 30 oktober 2021 at 07:37

  Ben nog vrij nieuw in dr bbq wereld.
  En ben al lekker best geweest met heerlijke recepten te maken enige wat ik nog niet heb is een mooie thermapen. Dus als ik deze hier zou mogen winnen zou dat geweldig zijn

 • Reageer
  Bart
  zaterdag, 30 oktober 2021 at 08:07

  Met deze thermapen zou ik helemaal klaar zijn voor het winter BBQ seizoen. M’n vriendin is net bevallen dus we kunnen het assortiment van vlees op de BBQ weer uitbreiden! Hele familie weer blij! Het gaat een mooi seizoen worden!

 • Reageer
  Maurice van oostrum
  zaterdag, 30 oktober 2021 at 08:21

  Hi Dennis,

  Ik heb er nog geen en zou graag 1 willen misschien is dit een mooie uitkomst

 • Reageer
  Jakob
  zaterdag, 30 oktober 2021 at 09:01

  Dat zou een perfecte toevoeging zijn om m’n nieuwe Kamado Joe te testen, die zou heel erg van pas komen

 • Reageer
  Joyce
  zaterdag, 30 oktober 2021 at 11:53

  Ik zou de thermapen graag aan mijn vriend kado doen! Hij bbqt minstens 1x per week en het zou top zijn als hij voortaan super snel de kerntemperatuur kan meten!

 • Reageer
  Natasja
  zaterdag, 30 oktober 2021 at 12:37

  Oeh die wil ik wel winnen. Ik heb nog geen instant thermometer en dese zou een mooie aanvulling zijn op mijn bbq accessoires. Vooral handig met een mooi stukkies vlees die hot & fast wordt bereid.

 • Reageer
  Mark
  zaterdag, 30 oktober 2021 at 12:52

  Helaas is mijn thermometer onlangs gesneuveld door een ongelukje tijdens het maken van een caramel. Een nieuwe zou dus erg van pas komen!!

 • Reageer
  Edwin
  zaterdag, 30 oktober 2021 at 13:59

  Heb net een investering gedaan in the meater block en heb nog geen losse thermometer. Twijfelde sterk welke ik nu eerst moest kopen en toch voor de meater gegaan. Dus die thermapen one zou de set compleet maken!

 • Reageer
  Edu
  zaterdag, 30 oktober 2021 at 14:38

  Behalve dat mijn huidige meter (te) traag is, kan ik minimaal eens per jaar de batterij vervangen. Super irritant dus! De Thermapen one is dan een uitstekende vervanger!

 • Reageer
  TeunJan Van ooijen
  zaterdag, 30 oktober 2021 at 15:59

  Ik heb al vele thermometers van de woongigant versleten en zoek nu voor mijn brisket ear toch wel een goeie thermometer om geen fouten te maken 🙂 super tof 🙂

 • Reageer
  Henri Matthijssen
  zondag, 31 oktober 2021 at 14:55

  Die paar seconden kan net het verschil zijn tussen wel of niet je hand verbranden ;-). Een ideale thermometer lijkt mij zo.

 • Reageer
  Marcel Vlasman
  donderdag, 4 november 2021 at 13:02

  Hey die Dennis, dit is wel een hele mooie kans om in aanmerking te komen voor die supersnelle thermo1.
  Ik werk nog met die ene uit een Zweedse blauwgele meubelgigantwinkel(is dit 1woord?)
  Ik doe mee!!
  Groet, Marcel

 • Reageer
  Kay Jansen
  donderdag, 4 november 2021 at 13:41

  Ik denk dat ik, net als iedereen hier, heel blij zal zijn met zo’n mooie thermapen. Het eerste wat ik zal doen is (proberen) mijn dry aged steaks perfect te bereiden, daarna zal ik waarschijnlijk alleen maar meer gaan maken, ben benieuwd wat mijn vriendin daar van zal vinden….

 • Reageer
  Terence
  donderdag, 4 november 2021 at 13:44

  Omdat ik na al die video’s waarin je zit te prikken met de Thermapen toch wel nieuwsgierig ben geraakt hoe het is om zélf te prikken met de Thermapen.

 • Reageer
  R. Drums
  donderdag, 4 november 2021 at 13:45

  Ik zou deze thermometer goed kunnen gebruiken, ik kan mijn oude dan namelijk aan m’n pa geven. Zo kan hij z’n vlees voortaan ook goed meten, alleen dan net iets minder snel dan ik. Dat is niet erg, hij is inmiddels sowieso al iets minder snel dan ik.

 • Reageer
  Cobie Dirksen
  donderdag, 4 november 2021 at 13:45

  Ik zou deze pen heel graag willen winnen voor mijn man (en indirect dus ook voor mij want ik geniet mee). We zijn gek op je video’s en recepten en deze pen zou hij goed kunnen gebruiken bij de mooie dingen die vast nog gaan komen.

 • Reageer
  Robert
  donderdag, 4 november 2021 at 13:53

  Hoi Dennis,
  Deze thermometer zou een super aanvulling zijn. De Meater die ik nu gebruik is ideaal, maar niet voor het snelle “prik werk”

 • Reageer
  Michael
  donderdag, 4 november 2021 at 13:53

  Hoi Dennis,

  Naast mijn SMOKE hoort natuurlijk de thermapen. Deze zal goed shinen op mn binnenkort nieuwe weber summit! Kan niet wachten tot de hele set compleet is!

  Groeten michael!

 • Reageer
  Sebastiaan Hoogenberg
  donderdag, 4 november 2021 at 13:57

  Bedankt voor je altijd zeer leerzame video’s! Enne…Ik kan zeker de thermopen gebruiken, ik heb zelf een goedkoop pennetje die zo langzaam meet, dat de kerngemperatuur met 20 graden is gezakt voordat hij het gemeten heeft

 • Reageer
  Sjoerd
  donderdag, 4 november 2021 at 14:06

  Ik ben bang dat ik geen betere reden heb dan alle andere mensen hier. We zijn allemaal BBQ’ers en willen zoiets gewoon erg graag! Iedereen kan zo’n ding gebruiken toch?

 • Reageer
  Kevin
  donderdag, 4 november 2021 at 14:38

  Ik als trouwe noskos fan kan hem wel gebruiken om je recepten nog beter te kunnen maken! Lijkt me een prachtige thermometer die m’n BBQ collectie zou verrijken.

 • Reageer
  Rick van den Brink
  donderdag, 4 november 2021 at 14:40

  Ik werk nog analoog Dennis, moet gewoon wachten tot t rode metertje stopt met draaien. Ook een vorm van low and slow…

 • Reageer
  Nani
  donderdag, 4 november 2021 at 14:43

  Mijn man kijkt graag naar uw YouTube kanaal. Ik heb hem daarom onlangs verrast met een bbq. Helaas werd een goede thermometer erbij iets te gek en heb ik een goedkope gekocht die helaas niet goed heeft gewerkt. Wie weet kan ik hem hier erg blij mee verrassen.

 • Reageer
  Kevin
  donderdag, 4 november 2021 at 14:44

  Mijn Chinese meetijzer gebruik ik sinds mijn vrouw zwanger is bij vrijwel alles wat ik kook, niet alleen wat van de Joe afkomt.
  Alleen begint deze meter echt slecht te worden. Een echte thermapen zou zeer welkom zijn.
  Dankjewel voor alle bbq inspiratie.

  Gr.
  Kevin

 • Reageer
  Joris
  donderdag, 4 november 2021 at 14:47

  Hey Dennis Aka Dé Noskos!
  Een thermapen lijkt mij zeer handig om nog meer genot te hebben van al je fantastische recepten en tips and tricks!

 • Reageer
  Jerry Zandwijk
  donderdag, 4 november 2021 at 15:04

  Waarom ik deze graag zou winnen….
  Beetje bij beetje kopen we iets nieuws voor bij onze Kamado, een pen als deze staat nog op ons lijstje. Helaas door Corona mijn baan in de event industrie kwijt geraakt, dus gaan de aankopen iets minder snel.

  Hij zou hier dus meer dan welkom zijn.

 • Reageer
  Bjorn
  donderdag, 4 november 2021 at 15:37

  hoi Dennis, met zo een thermapen weet ik eindelijk wanneer ze gaar is ….die barbecue hen. Dan hoef ik er niet meer in t snijden wan day kan ik dannmet die thermapen mijden …..

 • Reageer
  San Maton
  donderdag, 4 november 2021 at 15:56

  Wow, al vijfentachtig reacties! .
  Nou “moeten” is strong word maar willen hebben? Jazeker!

  Heb nu zo wifi-direct ding maar dat werkt zo (met TellSell-voice) Super Amazing its really Incredible Bob!! You Just gotta try IT!!

  Ja jammer joh, ding is constant connectie kwijt of de app crashed, op diverse telefoos en tablets geprobeerd, no joy…

  Maar ja, toch zo’n 80 euro aan het ding uitgegeven dus durf ook niet aan vrouw toe te geven dat het dus niks is en ik eigenlijk een thermapen zou willen….

  En tuurlijk, je bent de beste bbq-blogger, ik kijk alles van je bla bla bla

 • Reageer
  Jochem Chrispijn
  donderdag, 4 november 2021 at 16:21

  Dat is echt wat voor mij zo termopen Die zou ik goed kunnen gebruiken voor al die noskos gerechten

 • Reageer
  Maurice Jannes
  donderdag, 4 november 2021 at 17:20

  Waarom ik graag de thermapen zou willen winnen is omdat we met mijn vleesthermometer de flesjes bereiden voor onze pasgeboren zoon Luca. Uiteraard van tevoren goed schoon gemaakt.

 • Reageer
  Henk Bakker
  donderdag, 4 november 2021 at 17:29

  Komt heel goed van pas. Ik heb al een Inkbird thermometer, maar nog geen “prik” thermometer. Ja, eentje van Ali die alleen Farenheit weergeeft

 • Reageer
  Jasper
  donderdag, 4 november 2021 at 17:42

  Ik MOET echt een instant read hebben. Heb al een Meater waar ik blij mee ben, maar voor ff snel op meerdere plekken, of in een kleine chicken wing ofzo lijkt zo’n Thermapen me ideaal. Hij staat al een poos op het hobby-verlanglijstje, maar na de Meater kan ik t een beetje slecht aan mezelf te verkopen nog zo’n prijzige thermometer te kopen. Winnen zou daarom helemaal perfect zijn

 • Reageer
  Roy de Witte
  donderdag, 4 november 2021 at 18:33

  Mooi ding!
  Erg bruikbaar voor alle spareribs die in mijn Traeger 575 Pro passen!

 • Reageer
  Michiel Witteveen
  donderdag, 4 november 2021 at 18:42

  Zou fantastische uitbreiding zijn voor mijn fijne hobby!

 • Reageer
  Corné Santbergen
  donderdag, 4 november 2021 at 18:47

  Ach. Nodig. Ik lees dat je ook makkelijk naar cake kan kijken voor de gaarheid. Dat is wel handig voor mijn 9-jarige dochter die dol op bakken is. En papa kan hem dan wel eens lenen voor de bbq.

 • Reageer
  Maikel
  donderdag, 4 november 2021 at 19:41

  Ik heb hem zelf al maar ik ben er zo over aan het opscheppen dat ik hem dan mooi cadeau kan geven aan mijn schoonvader.

 • Reageer
  Kevin de Graaff
  donderdag, 4 november 2021 at 20:03

  He Dennis,

  Waarom zou ik deze graag willen winnen? Simpelweg omdat ik er nog geen heb Ik heb al aantal recepten van je geprobeerd en succes is gegarandeerd! Alvast bedankt

 • Reageer
  Jordy Delwel
  donderdag, 4 november 2021 at 20:04

  Leuke actie!! De thermapen one zou een zeer gewenste aanvulling zijn van mijn bbq gereedschap, heb nu de inkbird met bluetooth maar het lijkt me ook fijn om af te kunnen wisselen en het vlees op verschillende plekken te meten, brisket staat nog hoog op mijn bbqbucketlist

 • Reageer
  Dennis
  donderdag, 4 november 2021 at 20:10

  Omdat mijn vorige thermapen gesmolten is . Mijn zoon en bbq is niet altijd een goede combi

 • Reageer
  M. van Nimwegen
  donderdag, 4 november 2021 at 21:28

  Altijd al zo’n mooie en handige thermapen willen hebben. Gebruik nu vaak een satéprikker om te voelen, maar een snelle temperatuur-check zou fantastisch zijn

 • Reageer
  Peter Beemsterboer
  donderdag, 4 november 2021 at 21:59

  Dennis! Dat is een toffe winactie!
  Waarom ik moet winnen? Nou ik ben mijn huidige thermometer wel een beetje zat. Na elk gebruik moet ik hem opnieuw laten kalibreren want er klopt niks van.. Dus deze topper van een thermapen zou top zijn!
  Tot je volgende video!

 • Reageer
  André Jacobs
  vrijdag, 5 november 2021 at 05:52

  Als fanatieke barbecuer on a budget zou ik hey fantastisch vinden om zo’n thermapen te winnen! Handig voor de snelle gerechten, en alles waar ik nu een satéprikker voor gebruik, maar ook voor in de keuken of tijdens het bier brouwe!

 • Reageer
  Edwin Sonneveld
  vrijdag, 5 november 2021 at 07:29

  Hoi Dennis,
  Die kan ik wel goed gebruiken, want nu struikel ik telkens over al die draadjes die uit m’n BBQ komen

 • Reageer
  Maarten van Dijk
  vrijdag, 5 november 2021 at 09:56

  Ik heb een vraag en ook meteen de reden waarom ik hem heel goed kan gebruiken: mijn oude na gebruik boven op de hete weber gelegd met als gevolg weg gesmolten behuizing en kapotte thermometer de reden waarom ik een nieuwe kan gebruiken. Hopelijk kan deze daar beter tegen

 • Reageer
  Luc
  vrijdag, 5 november 2021 at 20:25

  Hoi Dennis,
  Aangezien ik sinds ongeveer een half jaartje een kamado heb, moet ik nog veel lezen, maar vooral heel veel proberen. Als beginner is het lastig om op gevoel te bbq’en, dus ik hou me nog veel vast aan de tijden en temperaturen uit m’n recepten. De tijd meten lukt me zo al wel, maar goed de temperatuur bepalen niet. En elke seconde dat m’n kamado open staat, is er een te veel. Deze thermapen zou dus perfect van pas komen!

 • Reageer
  Vincent P.
  vrijdag, 5 november 2021 at 21:27

  Ja wie wil deze nu niet! Ik denk iedereen die reageert ;-). Ik ben echt een beginnend BBQ-er dus moet nog heel veel ontdekken!
  En als ik alle filmpjes en tips en tricks zie dan kan je niet zonder een dergelijke temperatuur meter. Voor mij super tof bij mijn BBQ-leerproces!

 • Reageer

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.