92 In Thermometers

De IRF-4S, de draadloze Inkbird thermometer

Draadloze Inkbird thermometerAls je een beetje serieus aan de slag gaat met barbecueën dan kom je er al snel achter dat twee goede thermometers onontbeerlijk zijn. Eén is een hele snelle waarmee je kunt kijken of je steak of vis al gaar is. De andere is zoals deze Inkbird thermometer een thermometer met een voeler die je in je vlees prikt. Zo kun je bij een lange sessie de kerntemperatuur van bijvoorbeeld je pulled pork in de gaten houden. Ik heb deze Inkbird thermometer aan mijn gebruikelijke test onderworpen. Hieronder lees je wat ik van deze draadloze thermometer vind.

Draadloze thermometer

‘Ja zeg, je noemt dit draadloos, maar ik zie toch duidelijk allemaal draden liggen!’ Daar heb je helemaal gelijk in. In barbecueland noemen we een thermometer die je op afstand af kunt lezen, zonder draad ertussen, draadloos. Deze thermometers bestaan uit een kastje met één of meerdere voelers dat je bij je barbecue zet. De voelers gaan via een kabeltje de barbecue in en meten de temperatuur van je vlees en/of de barbecue. Dat kastje geeft dan een signaal af naar een ander kastje waarop je dan op afstand kunt zien wat die temperaturen zijn. Er zijn ook modellen die dat naar je telefoon of tablet doen.

Algemene indruk van de IRF-4S Inkbird thermometer

De zender en ontvanger zijn uitgevoerd in zwart, hard plastic, met oranje drukknoppen en accenten. Wat meteen opvalt is dat alles heel licht is. Dat hoeft op zich geen probleem te zijn. Maar als je de zender (het deel dat bij je barbecue komt te staan) met het bijgeleverde standaardje neerzet blijft hij niet op zijn plek staan wanneer je aan de kabeltjes rommelt. Gelukkig zit er ook nog een magneetje aan de zender zodat je hem op iets van metaal kunt ‘vastplakken’. Of je kunt hem ophangen aan iets als je het standaardje omdraait.

Inkbird zenderHet display van de zender heeft geen achtergrondverlichting. Niet echt handig als je in het midden van de nacht bij je barbecue staat en niet kunt aflezen wat het display op de zender aangeeft. De ontvanger heeft een groot duidelijk display met oranje achtergrondverlichting. Je kunt hem rechtop neerzetten doormiddel van een uitklapbare standaard.

De voelers van de IRF-4S Inkbird thermometer

Op de zender kun je vier voelers aansluiten, die zitten ook bijgeleverd zodat je die niet achteraf hoeft aan te schaffen. In de verpakking zit één voeler voor de temperatuur voor de barbecue. Je kunt die met een bijgeleverd klemmetje op het rooster vastmaken. De andere drie voelers zijn voor in het vlees.

De kabeltjes zitten zonder afdichting in de voelers. Dat zou op termijn problemen kunnen geven wanneer er vocht in komt. Een euvel dat we bij de oude Maverick thermometers nogal eens zagen. Dat vocht en dat dit de plek is waar de meeste kabeltjes sneuvelen is de reden dat je bij betere voelers een afdichting en veertjes ziet die het knikken van de kabeltjes voorkomen.

Nauwkeurigheid en snelheid

Zowel de voeler voor de temperatuur van de barbecue als de voelers voor in het vlees gaven tot op 1 °C nauwkeurig de temperatuur aan in kokend water. Daar deden ze een seconde of negen over. Niet super snel, maar dat hoeft ook niet. Dit zijn thermometers die gedurende lange tijd de temperatuur van je vlees in de gaten houden. Ze hoeven alleen maar de kleine verandering op te pikken en niet hele grote verschillen heel snel te meten. Daarvoor hebben we instant thermometers als de Thermapen.

De voelers kunnen continue meten tussen de 0 en 250°C. Ze kunnen korte tijd tussen de 250 en 300°C meten, maar dat komt de levensduur niet ten goede. Als je op dat soort temperaturen aan het barbecueën bent dan heb je ook niet dit soort thermometers nodig, dus een probleem is dit niet.

Geen bluetooth

Deze Inkbird thermometer werkt niet met bluetooth, maar met een andere radiosignaal. Het bereik is daardoor ook een stuk groter dan van bluetooth thermometers als de iGrill 2 van Weber en de HerQs Easy BBQ Pro die ik heb getest. Bluetooth heeft nu eenmaal zijn beperkingen. Mijn vaste testplek, achter de computer aan de andere kant van het huis op de eerste verdieping is voor de Inkbird geen probleem. En 20 meter verderop in de straat doet hij het nog steeds.

Als je geen verbinding meer hebt tussen de zender en ontvanger duurt het 60 seconden voordat je dat doorhebt. Dat is erg lang vergeleken bij de Smoke thermometer, die doet daar maar 15 seconden over om je op de hoogte te stellen. Als je weer binnen bereik bent heb je in 6 seconden weer de juiste waarden in je display staan.

Temperaturen en timer

Je kunt op deze thermometer een keuze maken per voeler of hij in een bepaald soort vlees (rund, varken, kip etc.) zit. De thermometer geeft dan de voorgeprogrammeerde eindwaarde aan. Die is prima over het algemeen. Wil je meer controle dan kun je ook een eigen eindtemperatuur of ondergrens per voeler instellen. Ook een timer is ingebouwd zodat je een wekkertje kunt zetten om bijvoorbeeld na vijf uur je pulled pork in te pakken.

Oplaadbaar

Beide kastjes van deze thermometer hebben oplaadbare batterijen. Je laadt ze op via de bijgeleverde USB kabeltjes. Een lader zit er niet bij, maar iedereen heeft tegenwoordig wel één of meerdere USB poorten ter beschikking.

Conclusie IRF-4S Inkbird thermometer

De IRF-4S van Inkbird valt in de categorie draadloze thermometers met een zender/ontvanger en moet daarom vergeleken worden met de Maverick en de Smoke. Ik heb alleen een oude Maverick, dus ik kan hem niet met het laatste model vergelijken, maar wel met de Smoke. De Inkbird thermometer heeft vier voelers, de concurrentie maar twee.

Het zenderdeel is naar mijn mening te licht uitgevoerd. Je moet het echt ergens aanhangen met de omgekeerde standaard of met de magneet. Neerzetten en even aan de kabeltjes iets doen of veel wind en de zender ligt om. Ook het ontbreken van achtergrondverlichting in het display is een gemiste kans. Eigenlijk is de hele thermometer een beetje licht uitgevoerd. Daar is zeker een hoop winst te behalen voor Inkbird.

Aan de andere kant kost deze thermometer maar de helft van de Smoke. Voor 60,99 euro heb je een thermometer met vier voelers en een groot bereik. Hij is spatwater dicht, dus een regenbuitje kan hij makkelijk hebben. Als je een beetje oppast met het schoonmaken van de voelers, dus ze niet onderdompelen in een bak water, zullen ze het best lang uithouden. Ik heb nog steeds voelers van mijn oude Maverick die het al 8 jaar doen. De bediening is simpel. De oplaadbare batterijen vind ik een pluspunt. Al met al is het voor de prijs een leuk instapmodel in de categorie draadloze thermometers met een zender/ontvanger.

 


De IRF-4S Inkbird thermometer is mij ter beschikking gesteld door de fabrikant. Voor deze review ontvang ik geen vergoeding en alle meningen zijn van mijzelf.

Dit vind je misschien ook leuk

92 Reacties

 • Reageer
  Marcel
  zondag, 19 mei 2019 at 20:05

  Gewoon omdat ik de eerste ben

 • Reageer
  Ton steen
  zondag, 19 mei 2019 at 20:06

  Deze thermometer zou awesome zijn want ik braad graag een kippetje, maar niks zo vervelends als niet helemaal gare kip. En heerlijke grote stukken vlees kan je hiermee gaar koken met hulp van deze jongen Kom maar door met die zomer!

 • Reageer
  Wilco Verbeeten
  zondag, 19 mei 2019 at 20:10

  Dat zou een mooie aanvulling zijn bij mijn weber master touch, dan wordt het vlees perfect bereid!!

 • Reageer
  Thomas
  zondag, 19 mei 2019 at 20:21

  Hé Noskos,

  Ik kan hier wel een upgrade gebruiken: de laatste keer is mijn Lidl draadloze thermometer overleden tijdens het barbecuen zonder dat ik het door had……lekker zo’n “well done” stukje vlees! 🙁

 • Reageer
  Susanne
  zondag, 19 mei 2019 at 20:27

  Ik heb draadloze Inkbird thermometer nodig voor mijn man!
  Ik kan een heel verhaal ophangen dat hij heel druk gaat worden met de komende verbouwing en dat ik natuurlijk heel trots op hem ben dat hij die grote klus gaat aanpakken. Maar puntje bij paaltje… Als hij zo’n thermometer heeft kan ik meegenieten van het heerlijke eten dat hij gaat maken, als hij wél tijd heeft voor de BBQ.
  We hadden een thermometer maar die werkte niet/nauwelijks/slecht… dus opzoek naar een nieuwe. En hoe mooi is dan deze kans. En met jouw recepten en die van Marcel van NasQbbq kan Frank mooi die thermometer uit proberen. 😀
  Groet, Susanne

 • Reageer
  Hans Dekker
  zondag, 19 mei 2019 at 20:37

  Hoi Dennis,

  Jou eerlijke meningen in je blogs kan ik wel waarderen, want je zegt gewoon wat je er van vindt!!
  Graag zou ik kans maken op deze thermometer omdat ik er nog geen heb.
  Ben nog maar een groentje op bbq gebied en zal dus nog een hoop te leren hebben.
  Maar een mens is nooit te oud om te leren

  Hans

 • Reageer
  Nicole
  zondag, 19 mei 2019 at 20:53

  In eerste instantie voor mijn man, maar eigenlijk vind ik het zelf ook erg leuk om ermee aan de slag te gaan. Nu een Aldi kernthermometer, maar die heeft het begeven. Dus het zou goed uitkomen.

 • Reageer
  Tim B
  zondag, 19 mei 2019 at 21:00

  Onder het moto van “Je kan niet genoeg thermometers hebben” doe ik mee met deze wedstrijd. Ideaal als ik met meerdere Q’s aan het werk ben. Laat maar komen zou ik zo zeggen.

 • Reageer
  Jo
  zondag, 19 mei 2019 at 21:02

  Ik kan de temperatuurmeter erg goed gebruiken omdat ik onlangs -door een haperende igrill- een wagyu brisket kon afschrijven 🙁

 • Reageer
  Max
  zondag, 19 mei 2019 at 21:05

  Omdat ik op 1 dag zowel je Chinatown ribs maak
  https://www.instagram.com/p/BxpjEyEoYbf/?igshid=1pxtb9h96onv6
  https://www.instagram.com/p/BxpqOmyIVb1/?igshid=14n5tguov1ulv
  en je inspiratie geef voor een nieuwe bereidingswijze https://www.instagram.com/p/Bxp5faTosyO/?igshid=1bsm3ei1fb8w3

 • Reageer
  Kenny Démarest
  zondag, 19 mei 2019 at 21:11

  Ik wil deze inkbird wel omdat je niet mooi moet zijn om een wedstrijd te winnen….

 • Reageer
  Jos
  zondag, 19 mei 2019 at 21:13

  Bedankt voor de review. Ik heb nu een igrill maar deze komt helaas niet door hr++ glas heen met bluetooth. Deze is dus een serieuze kandidaat als vervanger.

 • Reageer
  Gerrit Barger
  zondag, 19 mei 2019 at 21:16

  Hoi Dennis,
  Hoe handig zou het zijn om mijn lange BBQ slow sessies vanaf de bank te kunnen volgen, en kunnen delen met mijn culinaire vrienden.
  Een eerlijke review, met plussen en minnen met een hoog gadget gehalte zou deze draadloze thermometer niet misstaan aan mijn Primo gril.
  BeercanFan

 • Reageer
  Loes
  zondag, 19 mei 2019 at 21:29

  Omdat ik er nog niet een heb en er echt echt echt heel graag 1 wil toevoegen aan mijn bbq collectie

 • Reageer
  David
  zondag, 19 mei 2019 at 21:58

  Hoi Dennis,

  Goh waarom ik deze inkbird nodig zou moeten hebben? Omdat ik de ikea fantast al een paar keer heb laten zwemmen tijdens een sessie in de regen. De ikea fantast kan je daarnaast niet instellen voor een temperatuurrange. De mogelijkheid om via een App de temperatuur op te volgen is goed voor de statistiekjes (al zal dat stall nog langer aanvoelen) en je kan ook nog eens even naar de keuken lopen zonder het piepen van de fantast te negeren.

  Toch wel de belangrijke redenen waarom je een temperatuurmeter wilt hebben.

 • Reageer
  Tom B
  zondag, 19 mei 2019 at 22:12

  Een profi zal goed weerstaan en een goede uitbreiding zijn bij mijn bbq spullen

 • Reageer
  Bryan B.
  zondag, 19 mei 2019 at 22:19

  Wil ik!!
  Handig voor als ik straks wat meer wedstrijden wil doen!! Nu gaat het vaak op gevoel XD!

 • Reageer
  Jeroen Hopman
  zondag, 19 mei 2019 at 22:27

  Ik zou graag de inkbird winnen om mijn bbq skills te verbeteren. Het lukt al aardig maar met deze thermomether zou ik mijn vriendin en dochter nog blijer kunnen maken tijdens het eten. De NOSKOS rubs zijn mijn favoriete rubs, zeker the Jerk.

 • Reageer
  Joost
  zondag, 19 mei 2019 at 22:35

  Ik geef hem aan m’n vrouw, kan ze ook eens een lekker stukkie vlees met de juiste kerntemperatuur grillen.

 • Reageer
  Lex Koudstaal
  zondag, 19 mei 2019 at 22:39

  Omdat…eh. Ja, lijkt mij een een heel handig ding. Komt goed van pas om nog meer plezier te beleven bij het spel van vuur, rook, bier en lekker eten. Dat is alles.

 • Reageer
  Stephan
  zondag, 19 mei 2019 at 23:00

  Omdat voor mij als beginnende ‘serieuze’ bbq alles al duur genoeg is! Een goede thermometer staat al hoog op mijn verlanglijstje.

 • Reageer
  Derek
  zondag, 19 mei 2019 at 23:06

  Omdat ik net een bastard large ’19 aangeschaft heb en daar hoort natuurlijk een fatsoenlijke thermometer bij. Oja en m’n geld is op..

 • Reageer
  Tomas
  zondag, 19 mei 2019 at 23:36

  Omdat ik dit weekend mijn
  UDS heb gefabriceerd en ik niet kan wachten totdat ik hem kan gaan gebruiken. De ” Inkbird IBT-4XS bluetooth thermometer” zou een top toevoeging zijn voor nog vele bbq momenten.

  Bedankt voor de revieuw.

 • Reageer
  Arjan Keijzer
  maandag, 20 mei 2019 at 04:48

  Ik zou deze graag winnen omdat ik bij mijn laatste brisket project me de tandjes hebt gelopen om de temperatuur te checken. Was wel lekker voor de lijn maar wat minder voor de slaap en dat is met zo’n lange sessie niet echt prettig.

 • Reageer
  Vincent van baal
  maandag, 20 mei 2019 at 05:41

  Mijn andere thermometer zijn op. Komt goed uit deze actie en als ik deze kan winnen

 • Reageer
  Erwin
  maandag, 20 mei 2019 at 06:46

  leuke actie!! Waarom ik hem graag zou willen hebben is simpel eigenlijk. Ik kom nu twee probes te kort!!

 • Reageer
  Danny
  maandag, 20 mei 2019 at 08:51

  Mooie aanvulling bij de rest van mijn accessoires. Nu een met 2 probes. Net te weinig om een paar mooie stukken vlees tegelijk op de bastard large low and slow te bereiden. Dus laat maar komen!!

 • Reageer
  Bart
  maandag, 20 mei 2019 at 08:57

  net een green egg gekocht en moet nog een thermometer aanschaffen. zou van pas komen

 • Reageer
  Jeroen
  maandag, 20 mei 2019 at 10:08

  Omdat ik dan nog meer ontspannen kan bbq’en!

 • Reageer
  Piet van Dijk
  maandag, 20 mei 2019 at 10:31

  Ik zou hem graag voor mijzelf hebben heb nu 1 met 2 voelers maar heb tegenwoordig zoveel vlees er op liggen dat ik aan 2 niet genoeg heb en moet ik Ikea meters gebruiken.
  En als ik hem krijg dan kan iemand anders die van mij krijgen

 • Reageer
  Ivo vd E.
  maandag, 20 mei 2019 at 13:01

  een nieuwe Q vraagt om n nieuwe manier van temperatuur monitoren… niet meer op t klokje kijken van dicht bij

 • Reageer
  P van der Waal
  maandag, 20 mei 2019 at 13:40

  Omdat we soms toch ook wel de tweede BGE aansteken, is een extra draadloze thermometer een absolute must!
  Daarbij is een extra spare fijn om te hebben, mocht bij de eerste de batterijen het begeven.

 • Reageer
  Peter
  maandag, 20 mei 2019 at 14:19

  Zou super tof zijn als ik deze win, een draadloze thermometer staat al een tijdje op de verlanglijst. Zeker na de verhuizing waar de afstand tussen de keuken en de BBQ redelijk vergroot is.

 • Reageer
  Nik Reukers
  maandag, 20 mei 2019 at 14:26

  Ik zou hem graag winnen, zou perfect van pas komen voor de langere bbq sessies.
  Bij de huidige valt de verbinding regelmatig weg, dus meer dan welkom.

 • Reageer
  Boudewijn
  maandag, 20 mei 2019 at 15:05

  Hi noskos,
  Bedankt weer voor deze duidelijke review. Ik zou wel zo een mooie thermometer willen winnen want de bluetooth unit die ik nu hem kan ik niet eens binnen aflezen. Niet heel handig.
  Groet Boudewijn

 • Reageer
  Willem Hendriks van de Weem
  maandag, 20 mei 2019 at 15:35

  Een vervanger voor mijn Fantast zou zeer welkom zijn en deze Inkbird is wel meteen een hele stap voorwaarts

 • Reageer
  Till Schumann
  maandag, 20 mei 2019 at 15:51

  My cheap ass Ikea thermometer got caught on fire while smoking these beef ribs yesterday and I really would like to level up : /

 • Reageer
  SanderB
  maandag, 20 mei 2019 at 16:09

  Omdat ik de temperatuur moet weten van al mijn toekomstige vleesjes

 • Reageer
  Arjan Coenen
  maandag, 20 mei 2019 at 17:51

  Hoi Dennis

  Om heel eerlijk te zijn, onze hobby is een beetje uit de hand gelopen (zonder spijt)
  Zodoende kunnen wij m zekers gebruiken om zo nog meer te kunnen gaan bloggen .

  Gr. Patricia en Arjan Coenen
  Coenen Outdoor..♨️♨️♨️

 • Reageer
  Rick
  maandag, 20 mei 2019 at 21:18

  Ik zou hem graag winnen, omdat ik nu wekelijks met 2 of 3 thermometers van de Ikea sta te hannesen!

 • Reageer
  Kevin
  maandag, 20 mei 2019 at 22:11

  Nadat onze lieve hond met een veel te goede neus de probes van mijn Herqs te pakken heeft gehad en vernield, was ik eigenlijk op zoek naar iets nieuws. En laat nou 24 mei ook nog mijn verjaardag zijn!

 • Reageer
  Wessel S.
  dinsdag, 21 mei 2019 at 07:56

  Vanwege het feit dat ik steeds meer van jouw fantastische recepten aan het maken ben en hierbij zo’n draadloze thermometer niet mag en kan ontbreken!
  Op jouw advies reeds een thermapen aangeschaft, maar deze zou een geweldige aanvulling zijn!!

 • Reageer
  Timothy van der Meer
  dinsdag, 21 mei 2019 at 08:06

  Heb nog geen doede thermometer dus als je iemand er een plezier mee doet…

  Mooi stuk. Zo krijg ik hopelijk ook een keer de ribs super mals.

 • Reageer
  Jeffrey van der Linden
  dinsdag, 21 mei 2019 at 09:56

  Op dit momet in het bezit van een Inkbird met 2 probes. Met de 2 probes kom ik iedere keer net niet uit want ik wil minimaal 2 probes in het vlees en de pit kunnen monitoren. de oplossing tot nu toe… of 1 in het vlees en 1 in de pit of een tweede oude thermometer in de pit. Met de IBT-4XS is dit probleem gelijk opgelost en kan de andere inkbird gebruikt worden door mijn zoon (14) die ook steeds grotere en mooiere dingen maakt op de BBQ. (tot hij uiteraard wil ruilen en ik weer maar twee probes heb :-))

  groeten,
  Jeffrey

 • Reageer
  DJ
  dinsdag, 21 mei 2019 at 12:48

  Mijn oude weber thermometer had de geest al gegeven, dit lijkt me een waardig opvolger. Vooral dat extra bereik zie ik wel zitten, de meesten halen het net wel, net niet, wanneer ik de ontvanger mee neem naar de computer…. (Bekend probleem Dennis 😀 )

 • Reageer
  RAY
  dinsdag, 21 mei 2019 at 16:02

  Ik zou heel graag deze thermometer willen winnen omdat ik voor mijn moeders verjaardag 2 stukken pulled pork ga maken. Mijn huidige thermomometer heeft helaas maar 1 prope dus niet genoeg. Met deze thermometer moet die pulled porc voor de verjaardag van mijn moeder wel helemaal goed gaan komen.

 • Reageer
  Rogier
  dinsdag, 21 mei 2019 at 16:27

  Nou, omdat ik geen thermometer heb en heel heel graag een hele kip, pulled pork, en wat al niet meer wil maken!

 • Reageer
  Ron
  dinsdag, 21 mei 2019 at 17:43

  Zou mooi zijn als vervanger voor mijn huidige mavercik die het niet lekker meer doet

 • Reageer
  Martin
  dinsdag, 21 mei 2019 at 19:43

  Ik doe graag mee, gewoon omdat het kan 🙂

 • Reageer
  Kevin van Oekel
  dinsdag, 21 mei 2019 at 19:48

  Duidelijke eerlijke review.

  Ik doe ook graag mee, kan ik hem testen of die het hier ook haal vanaf mn bbq-hoek in de tuin tot de tv.

 • Reageer
  Roland
  woensdag, 22 mei 2019 at 11:38

  omdat mijn pulled pork en ribben al meerdere keren zijn mislukt door temperaturen die niet kloppen.
  Zou het voor mij een 100% verbetering zijn

 • Reageer
  Raymond
  woensdag, 22 mei 2019 at 12:47

  Wat zou ik graag kan willen maken op deze thermometer. Ik ga voor de verjaardag van mijn moeder 2 grote stukken pulled pork maken volgens jou recept. Ik heb nu alleen maar een thermometer met 1 probe dus deze nieuwe zal erg goed uitkomen. Ik weet zeker dat deze thermometer er bij kan dragen dat er een heerlijke pulled pork geserveerd kan worden op mijn moeders verjaardag.

 • Reageer
  Arjen
  woensdag, 22 mei 2019 at 20:06

  Lijkt me een super mooie aanvulling op mijn bbq “speeltjes”

 • Reageer
  Freek
  woensdag, 22 mei 2019 at 22:56

  Gewoon, omdat ik een keer iets wil winnen =) en het een mooie aanvulling is naast mijn thermapen. Dan ben ik compleet.

 • Reageer
  Pieter
  donderdag, 23 mei 2019 at 10:54

  Beste Dennis,

  Ik zou graag willen winnen omdat ik beginnent Bbqer ben en nog een hoop spullen aan moet schaffen en deze meter zou dan een aangename verassing zijn.
  En heel wat anders, ik vindt dit echt een topsite alles staat stap voor stap uitgelegd en dat helpt mij enorm met me gerechten.

  MVG,

  Pieter Verkerk

 • Reageer
  Patrick
  donderdag, 23 mei 2019 at 12:42

  Omdat mijn thermometer kapot gegaan is, en ik van de week een grill guru compact krijg en hier een mooi stukje pulled pork op wil gaan bereiden(Natuurlijk de Noskos wedstrijd manier) deze is het lekkerst, dus ik zou wel een nieuwe kunnen gebruiken!

 • Reageer
  JeroenB
  donderdag, 23 mei 2019 at 14:23

  Hoi Dennis,

  Ga je aan de BBQ met echt vlees dan kun je niet zonder.
  BBQen is niet alleen passie maar ook wetenschap. Meten is weten, je zult het verschil zien en proeven.

  Groetjes Jeroen

 • Reageer
  Rik Bruil
  donderdag, 23 mei 2019 at 14:33

  Graag zou ik de thermometer winnen omdat ik een week geleden The Bastard Large heb aangeschaft. Dit is een onmisbaar stuk gereedschap.

 • Reageer
  Rob
  donderdag, 23 mei 2019 at 16:56

  ik zou de thermometer willen krijgen omdat die van mij gisteren stuk gegaan is en ik er dus erg hard een nodig heb 🙂

 • Reageer
  sander
  vrijdag, 24 mei 2019 at 09:09

  omdat iedereen iets verzint en ik wil hem gewoon hebben…….
  tenslotte iets krijgen is altijd leuk

 • Reageer
  Thijs van B.
  vrijdag, 24 mei 2019 at 09:11

  Ik zou de thermometer graag willen want gratis is altijd beter dan ervoor betalen. 🙂

 • Reageer
  Paul Van Zoest
  vrijdag, 24 mei 2019 at 09:47

  Deze zou mij heel goed van pas komen… de draadloze termometers met Bluetooth zijn voor mij niet goed gezien mijn q’s achter in mijn tuin staan (op 20 mtr) en mijn maverick is aan het overlijden… 🙁
  Ook beginnen 2 probes te weinig te worden met 5 q’s naast elkaar 🙂

 • Reageer
  Cees
  vrijdag, 24 mei 2019 at 09:51

  Ik zou graag zo’n mooie thermometer willen winnen omdat ik momenteel zonder zit! Afgelopen weekend is mijn igrill overleden na een aantal jaar trouwe dienst!

 • Reageer
  Johan Romkes
  vrijdag, 24 mei 2019 at 09:52

  Omdat mijn 2 zoontjes met mijn andere thermometer barbequetje spelen….

 • Reageer
  Michiel Nijhuis
  vrijdag, 24 mei 2019 at 09:54

  Ik zou deze graag willen winnen omdat ik nu bbq met de thermometer van The Bastard. Deze is niet slecht maar met 2 bbq tegelijk kom ik 2 meetpunten tekort of voor het vlees of om de daadwerkelijke temperatuur te meten.

 • Reageer
  Martijn
  vrijdag, 24 mei 2019 at 09:56

  Ik zou heel graag een Inkbird willen winnen….ik ben steeds meer bezig met de bbq en merk dat mijn huidige thermometer zijn beperkingen heeft! De Inkbird is meer dan welkom hier in huis!!

 • Reageer
  Paul Van Zoest
  vrijdag, 24 mei 2019 at 09:58

  En als toevoeging.. nog belangrijker…
  Kan niet naar Nederland geleverd worden 🙁

  Dit artikel kan helaas niet worden verzonden naar het geselecteerde adres. Meer informatie. Je kunt het bezorgadres wijzigen of het artikel uit je bestelling verwijderen.

 • Reageer
  Jente Gielen
  vrijdag, 24 mei 2019 at 10:00

  Je kan nooit genoeg bbq’s hebben, je kan dus ook nooit genoeg thermometers hebben 😉

 • Reageer
  Daniel Laning
  vrijdag, 24 mei 2019 at 10:06

  Deze kan ik zeer goed gebruiken. Lijkt me ideaal om remote de temperatuur af te lezen en door de hoeveelheid probes meer informatie over de temperatuur van mijn kamado te vergaren.

 • Reageer
  Robert Overgaauw
  vrijdag, 24 mei 2019 at 10:07

  Mijn vleesprobe van de maverick ET-732 heeft dit weekend de geest gegeven, altijd handig om een tweede thermometer erbij te hebben voor dit soort gevallen.
  Nu is het op gevoel ook goedgekomen maar het blijft lastig met pulled pork…

 • Reageer
  Anne van der Wal
  vrijdag, 24 mei 2019 at 10:07

  Goedemorgen Noskos,

  Ik zou deze graag winnen om het vervolgens als cadeau weer door te geven aan mijn vader. Hij heeft ons het laatste jaar veel uit de brand geholpen toen ik in het ziekenhuis lag. Nu was ik nog opzoek naar een geschikt en leuk cadeau om hem mee te verrassen. Dat zou hiermee zeker lukken!

 • Reageer
  Marcel Brauer
  vrijdag, 24 mei 2019 at 10:08

  Zou helemaal top zijn, de laatste PP duurde 12 uur en daarbij zou zo’n metertje toch wel erg prettig zijn! Hoeft de deksel niet zo vaak open. Top actie!

 • Reageer
  Frank
  vrijdag, 24 mei 2019 at 10:14

  Omdat ik.nog veel.hapjes moet maken voor onze bruiloft en dat moet natuurlijk wel juist gemaakt worden en dat kan ideaal gecontroleerd met een goede thermometer

 • Reageer
  Marjon Janssen
  vrijdag, 24 mei 2019 at 10:15

  Heel graag

 • Reageer
  Marc Kuijpers
  vrijdag, 24 mei 2019 at 10:21

  Hallo,

  Al enige tijd ben ik de trotse bezitter van een inkbird ibt-2, deze werkt perfect en ben er zeer tevreden over.

  Alleen ben ik (mede door deze website) steeds serieuzer gaan bbq-en waardoor 2 meetpennen niet meer voldoen….
  Dus door jouw schuld (noskos) heb ik nu een nieuwe thermometer nodig met 4 meetpennen, dit is je kans om het goed te maken 😉

  Groeten Marc

  ps. Straks nog even bij Basbq langs voor de nieuwe NOSKOS “The spareribs” – Rub

 • Reageer
  Michel Kouwenhoven
  vrijdag, 24 mei 2019 at 10:26

  Wat een top apparaat zeg! Maar Ik kan alleen maar hopen……..

 • Reageer
  Sven Van de Voorde
  vrijdag, 24 mei 2019 at 10:29

  Howdy!

  Ik ken je site nog maar een week, maar wat een toppertje. Mooie duidelijke layout met veel goede tips en bovenal duidelijke recepten. Voor morgen staan er al enkele burgers en de smoked radijsjes gepland!
  Ik gebruik al enkele jaren een simpele digitale outdoorchef thermometer.
  Maar met deze Inkbird heb ik geen enkel excuus meer om eens wat meer te focussen op de dikke stukken vlees op de Weber.

 • Reageer
  Maarten van dijk
  vrijdag, 24 mei 2019 at 10:31

  Omdat mijn vorige thermometer is overleden. Iets met hitte en weg smelten

 • Reageer
  TeunJan van Ooijen
  vrijdag, 24 mei 2019 at 11:10

  Een goede reden? Elke reden hier is een goede 🙂 allemaal fan van een van de mooiste manier van het gaar maken van groente, vis en vlees. Met rook en vuur, mooier kan niet? Waarom ik dan? Na twee overleden thermometers is het nu tijd voor next level. Maar welke? Misschien wel deze om verder te gaan met het roken en koken met vuur en rook.

 • Reageer
  Jochem
  vrijdag, 24 mei 2019 at 11:38

  Loop nu nog etteren met een Ikea meter en veel heen en weer lopen naar de BBQ in de hoop dat ik op tijd ben om het vlees niet te laten doorschieten. De Q staat wat verder van het huis zodat de buren geen last hebben van de rook, nadeel is wel dat het te ver is voor bluetooth. Deze zou ik dus goed kunnen gebruiken om de buren en het vlees te sparen.

 • Reageer
  Djohn Schuitemaker
  vrijdag, 24 mei 2019 at 11:48

  Heb meer barbecues dan thermometers 🙂

 • Reageer
  Wesley Vuijk
  vrijdag, 24 mei 2019 at 11:51

  Zodat ik vanuit huis mijn temperatuur in de gaten kan houden wanneer ik om 03:45 eruit ga voor mijn pulled pork ! De kwaliteit van mijn IKEA temperatuur meter laat mij de laatste tijd nogal in de steek !

  Greetings !

 • Reageer
  Fabian
  vrijdag, 24 mei 2019 at 12:14

  Ik heb al een 2irf van Inkbird, maar ik heb eigenlijk een probe of 2 meer nodig.

  Ook over de 2 zeer tevreden.

 • Reageer
  Frank Derksen
  vrijdag, 24 mei 2019 at 13:04

  Ben al een tijd op zoek naar een draadloze thermometer met meer probes(aansluitingen) dan 2. Nou volg ik bbq-nl al een tijdje (vooral voor de recepren) en zag ik een review van jou over de Herqs. Ik was verkocht, die wil ik. Maar helaas uitverjocht. niet meer te krijgen…nergens. leverancier gebeld, zijn onderweg…geen idee waar vandaan, maar dit lijkt mij een goed alternatief. Dus daarom. Niets gewonnen, geen probleem. Bbq-en blijven we toch doen

 • Reageer
  Arnold Hollander
  vrijdag, 24 mei 2019 at 13:38

  Ik krijg morgen gezinsuitbreidind,een Weber gbs en zou fijn zijn om mijn Ikea thermometer dan aan de buurman te kunnen geven.

 • Reageer
  Wouter
  vrijdag, 24 mei 2019 at 13:59

  Ik heb al een jaar niet kunnen bbqen/smoken door klagende buren en tevens is mijn Weber draadloze thermometer ook kapot, nu ik volgende week ga verhuizen naar een huis met een tuin kan ik eindelijk weer pulled pork gaan maken. Erg veel zin in!

 • Reageer
  Jeroen
  vrijdag, 24 mei 2019 at 15:14

  Doordat ik ben gegrepen door het buitenkook virus en al mijn geld daar aan op gegaan is. Aan een bbq dutchoven vuurschaal etc. Heb ik nog nodig een goede betrouwbare thermometer en dat lijkt dit dit zijn als ik jou verhaal zo lees. Dus kom maar op ermee

 • Reageer
  Desiree
  vrijdag, 24 mei 2019 at 15:14

  Aangezien ik een half jaar geleden volledig ben besmet met het bbq-virus en nog heel veel mooie gerechten in gedachten heb, kan ik deze mooie thermometer heel goed gebruiken 🙂

 • Reageer
  Koen Segeren
  vrijdag, 24 mei 2019 at 16:44

  Aangezien mijn WeGrill helaas binnen geen bereik heeft en ik elke keer naar buiten moet om de temperatuur te controleren komt deze winactie heel mooi uit!

 • Reageer
  Willem
  vrijdag, 24 mei 2019 at 16:49

  Zou hem graag willen winnen, omdat mijn oude maverick wel aan vervanging toe is.

 • Reageer
  Maurice
  vrijdag, 24 mei 2019 at 16:56

  Omdat mij eerste pulled pork er maar liefst 19 uur over heeft gedaan doordat de thermometer in de bbq niet goed werkte. Temperatuur te laag. En de PP erna gortdroog was…..

 • Reageer
  Jasper
  vrijdag, 24 mei 2019 at 17:25

  Omdat mijn dochter helaas iets te enthousiast gespeeld heeft met mij igrill thermometer….

 • Reageer

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.